Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un roman care conducea un camion cu 26 de refugiati a fost retinut in Austria. Trei copii se afla in stare grava

Adevărul Adevărul,
Un roman care conducea un camion cu 26 de refugiati a fost retinut in Austria. Trei copii se afla in stare grava

Trei copii se afla in stare critica dupa ce au fost gasiti deshidratati intr-un al doilea camion care transporta 26 de imigranti din Austria in Germania. Soferul camionului, un roman in varsta de 29 de ani prins la granita cu Germania dupa o urmarire, a fost arestat. continuă pe Adevărul

Un roman care conducea un camion cu 26 de refugiati a fost retinut in Austria: Soferului nu-i pasa de oamenii din spate

Trei copii au fost descoperiti in stare critica intr-un al doilea camion care transporta 26 de imigranti din Austria in Germania, ei fiind deshiratati. Soferul camionului, un roman in varsta de 29 de ani prins la granita cu Germania dupa o urmarire, a fost arestat.

Un roman care conducea un camion cu 26 de refugiati a fost retinut in Austria

Un roman in varsta de 29 de ani, care conducea un camion cu 26 de refugiati, a fost retinut in Austria, trei copii din autovehicul fiind in stare grava din cauza deshidratarii, a informat sambata agentia austriaca de presa APA, citata de Reuters in pagina electronica.

UPDATE Ministerul Afacerilor Externe confirma cadoi cetateni romani au fost retinutiin Austriapentru trafic de persoane

Ministerul roman al Afacerilor Externe a anuntat, sambata seara, ca autoritatile austriece au confirmat retinerea pentru trafic de persoane a doi cetateni romani, soferi ai unor camioane in care se aflau mai multe persoane, in localitatea Braunau, respectiv la Salzburg. Anterior, agentia austriaca de presa APA, citata de Mediafax, anuntase ca un roman in varsta de 29 de ani, care conducea un camion ce transporta 26 de refugiati, a fost retinut la Braunau. Potrivit sursei citate, camionul transporta refugiati din Siria, Afganistan si Bangladesh. Cel de-al doilea roman, care a fost retinut la Salzburg, este de asemenea soferul unui camion care transporta refugiati.

Un barbat din Arad a fost retinut dupa ce ar fi obligat doua tinere sa se prostitueze

Un barbat de 34 de ani din Arad a fost retinut pentru trafic de persoane, dupa ce ar fi recrutat doua tinere pe care le-ar fi transportat in Austria si Franta, unde le-ar fi obligat sa se prostitueze pe strada.

Un barbat din Arad a fost retinut pentru trafic de persoane, dupa ce ar fi obligat doua tinere sa se prostitueze in Austria si Franta

Un barbat de 34 de ani din Arad a fost retinut pentru trafic de persoane. Acesta ar fi recrutat doua tinere pe care le-ar fi transportat in Austria si Franta, unde le-ar fi obligat sa se prostitueze pe strada sau.

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti a fost retinut dupa ce a fost prins in timp ce lua mita

Managerul Spitalului de Urgenta Ploiesti a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea spaga 3. 000 de lei, informeaza B1 TV. Banii ar reprezenta mita pentru decontarea.

Managerul Spitalului Judetean Ploiesti a fost retinut pentru luare mita

Alexandru Baloi, managerul Spitalului Judetean de Urgente din Ploiesti, a fost retinut pentru luare de mita. A fost prins in flagrant in Bucuresti in timp ce primea 30. 000 de lei de la un afacerist pentru.

Satu Mare: Un politist a fost luat pe capota de un afacerist roman care avea permisul suspendat

Un politist din Satu Mare aflat in misiune a fost luat pe capota de un afacerist oprit pentru un control rutina. Pentru ca se stia cu musca pe caciula, Vasile Seichei, patronul unei carmangerii, a demarat in.

Directorul SJU Ploiesti, Alexandru Baloi, a fost retinut pentru 24 de ore pentru luare de mita

Alexandru Baloi, directorul Spitalului Judetean de Urgenta din Ploiesti, a fost retinut joi dimineata, pentru 24 de ore, pentru luare de mita, in urma flagrantului realizat in Bucuresti.

Un grup de romani a fost retinut in Ungaria pentru trafic de persoane

ACTUALIZARE 20:10 MAE: Numarul romanilor retinuti in Ungaria a crescut la 18 in prezent, 18 cetateni romani sunt retinuti in Ungaria pentru trafic de persoane, dupa ce la cele 16 persoane retinute in zilele de 26 si 27 august li s-au mai adaugat doua care se afla in arest la Szeged, respectiv in Fejer, a declarat purtatorul de cuvant al MAE, Raluca Lunculescu, transmit surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )