Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un roman a fost arestat in Italia, dupa ce a patruns prin efractie in vila lui George Clooney

Antena3 Antena3,
Un roman a fost arestat in Italia, dupa ce a patruns prin efractie in vila lui George Clooney

Un roman a fost arestat de politistii italieni dupa ce a patruns prin efractie in vila actorului George Clooney din orasul Como. Romanul in varsta de 29 de ani se afla in stare de ebrietate atunci cand a. continuă pe Antena3

Un roman beat a intrat prin efractie in casa lui George Clooney din Italia: Eram pregatit sa incendiez casa

Un roman in stare de ebrietate a fost retinut dupa ce a patruns prin efractie in vila actorului american George Clooney din nordul Italiei, pe malul Lacului Como, informeaza La Repubblica. Barbatul a sarit.

Un roman beat a intrat prin efractie in vila din Italia a lui George Clooney

Un roman in stare de ebrietate a patruns prin efractie in vila actorului american George Clooney, situata in nordul Italiei, pe malul Lacului Como. Barbatul a reusit sa fure o sticla de bautura,iar cand au venit politistii a explicat ca e ziua lui si cauta bani, scrie ziarul La Repubblica.

Casa lui Clooney din Italia, vizitata de un roman in stare de ebrietate

Un roman in stare de ebrietate a patruns prin efractie in vila actorului american George Clooney, situata in nordul Italiei, pe malul Lacului Como, barbatul reusind sa fure o sticla de bautura, el explicand ca era ziua lui si cauta bani, scrie ziarul La Repubblica, citat de Mediafax.

Un escroc a fost arestat dupa ce a inselat un hunedorean cu 25.000 de euro

Un om de afaceri din municipiul Vulcan a fost convins de un necunoscut sa ii ofere 14. 000 de euro. Cu promisiunea falsa a unei afaceri de 34 de milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )