Libnet.ro
UNICEF

10:30

Un roman, mort si unul, ranit, intr-un ATENTAT sinucigas in Afganistan.

România Liberă România Liberă,
Un roman, mort si unul, ranit, intr-un ATENTAT sinucigas in Afganistan.

UPDATE: Romanul disparut in timpul atentatului din aceasta dimineata de la Kabul a murit, a confirmat Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat remis redactiei. In urma finalizarii procedurilor specifice, misiunea diplomatica a Romaniei la Kabul a confirmat oficial decesul cetateanului roman, dat disparut in urma atentatului. Cel de-al doilea cetatean roman este ranit si se afla, in continuare, sub ingrijire medicala, starea de sanatate fiind stabila, precizeaza MAE in . continuă pe România Liberă

Un roman, mort si unul, ranit, intr-un ATENTAT in Afganistan.

UPDATE: Romanul disparut in timpul atentatului din aceasta dimineata de la Kabul a murit, a confirmat Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat remis redactiei. In urma finalizarii procedurilor specifice, misiunea diplomatica a Romaniei la Kabul a confirmat oficial decesul cetateanului roman, dat disparut in urma atentatului. Cel de-al doilea cetatean roman este ranit si se afla, in continuare, sub ingrijire medicala, starea de sanatate fiind stabila, precizeaza MAE in .

Doi romani, victime intr-un ATENTAT sinucigas in Afganistan.

UPDATE: Romanul disparut in timpul atentatului din aceasta dimineata de la Kabul a murit, a confirmat Ministerul Afacerilor Externe MAE), intr-un comunicat remis redactiei. In urma finalizarii procedurilor specifice, misiunea diplomatica a Romaniei la Kabul a confirmat oficial decesul cetateanului roman, dat disparut in urma atentatului. Cel de-al doilea cetatean roman este ranit si se afla, in continuare, sub ingrijire medicala, starea de sanatate fiind stabila, precizeaza MAE in .

Un roman a fost ranit si altul este dat disparut in urma unui atac in Afganistan

Un roman a fost ranit si un altul este dat disparut intr-un atac care a avut loc astazi la Kabul, in Afganistan, informeaza Ministerul roman de Externe potrivit surselor de presa.

Atac in Afganistan. Un roman a fost ranit si altul este dat disparut

Un roman a fost ranit si un altul este dat disparut intr-un atac care a avut loc marti la Kabul, in Afganistan, informeaza Ministerul roman de Externe. Cetatenii romani fac parte din personalul civil si sunt.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )