Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un roman a murit intr-un accident rutier produs in estul Luxemburgului

B1 B1,
Un roman a murit intr-un accident rutier produs in estul Luxemburgului

Un cetatean roman si-a pierdut viata in urma unui accident rutier produs duminica in apropiere de Echternach, in estul Luxemburgului, potrivit publicatiei Luxemburger Wort. Accidentul rutier a avut loc pe un. continuă pe B1

Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1 in zona localitatii Ciolpani

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Trei persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1 in zona localitatii Ciolpani (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Patru persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Patru persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe DN 1, in zona localitatii Ciolpani (VIDEO)

Un accident rutier s-a produs luni pe DN 1, la kilometrul 34, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Patru persoane au fost ranite in urma accidentului care s-a produs dupa ce un.

Maroc: Cel putin 33 de oameni au murit intr-un accident de autocar. Majoritatea erau elevi care se intorceau de la un concurs de atletism

Benmane Fadli, un oficial din cadrul Ministerului Transporturilor din Maroc, a declarat, vineri, ca in urma unui accident produs dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, cel putin 33 de persoane au.

Maroc: Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit intr-un accident de autocar

Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, vineri, in Maroc, relateaza Mediafax.

Maroc: 31 de morti intr-un accident rutier, printre care si multi copii care participau la o competitie sportiva

In Maroc, o coliziune frontala dintre un autobuz si un camion a ucis cel putin 31 de persoane, multe dintre ele fiind copii. Noua persoane au fost ranite, anunta oficialii.

Un roman a fost gasit mort in urma unui accident rutier in Luxemburg

Un roman a fost gasit mort in urma unui accident rutier produs duminica in apropiere de Echternach, in estul Luxemburgului, a anuntat publicatia Luxemburger Wort, in pagina electronica, conform.

Cel putin 33 de morti, majoritatea copii, intr-un accident de autocar produs in Maroc

Cel putin 33 de persoane, majoritatea copii, au murit dupa ce un autocar a intrat in coliziune cu o cisterna, vineri, in Maroc, anunta surse citate de Reuters. Avem multe cadavre complet.

Accident rutier grav pe DN 66: un minor de 13 ani care circula cu bicicleta a fost lovit de masina

Un accident rutier grav s-a petrecut astazi pe Drumul National 66 Hateg Petrosani. Victima a fost un copil de 13 ani, care fusese lovit de masina in timp ce se deplasa cu bicicleta, pe sosea.

Trei persoane ranite, intr-un accident pe DN 1

Trei persoane au fost ranite usor intr-un accident ce a avut loc pe DN1, in localitatea ilfoveana Ciolpani, dupa ce o masina aflata in coloana pe sensul Bucuresti - Ploiesti a intrat pe contrasens si a izbit un alt autoturism, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )