Libnet.ro
UNICEF

19:30

Un roman a murit intr-un accident rutier produs in Franta

B1 B1,
Un roman a murit intr-un accident rutier produs in Franta

Un cetatean roman a murit, iar alti doi au fost raniti, duminica noaptea, intr-un accident rutier petrecut in vestul Frantei, transmite presa franceza, citata de Mediafax. Cei trei se aflau la bordul unui. continuă pe B1

Un roman A MURIT intr-un accident rutier in Franta

Un cetatean roman a murit si alti doi au fost raniti intr-un accident care a avut loc in noaptea de duminica spre luni la Nort-sur-Erdre, in vestul Frantei, relateaza ziarul regional Ouest France, potrivit.

Fiul bancherului Jean Andronie a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare dupa ce, in 2011, a ucis doua persoane intr-un accident rutier

Andrei Andronie, fiul cunoscutului bancher Jean Andronie, a fost condamnat vineri la 5 ani si 6 luni de inchisoare pentru ucidere din culpa dupa ce in anul 2011 a ucis doi oameni intr-un accident rutier produs pe Calea Floreasca. De asemenea, Andronie, trebuie sa plateasca 300. 000 de euro daune morale, iar dupa ce isi va ispasi pedeapsa, nu va avea voie sa se urce la volan timp de 5 ani. Sentinta nu este definitiva.

Doua persoane, tata si fiu, au murit intr-un accident petrecut in judetul Vrancea (VIDEO)

Doi oameni si-au pierdut viata intr-un accident rutier care s-a petrecut in judetul Vrancea. Cei doi, tata si fiu, aflati intr-o masina care transporta cereale, nu au mai putut fi salvati de medici. A fost.

Sase raniti si trei masini avariate intr-un accident rutier

Noapte de cosmar pe soseaua care face legatura intre Slobozia si Iazu. Din cauza unei depasiri neregulamentare s-a produs un accident rutier. in urma evenimentului, 6 persoane au fost ranite si 3 masini avariate.

Tata si fiu, morti intr-un accident rutier la Gresu

Cei doi erau din judetul Covasna si s-au rasturnat cu masina ARO, de care era legata si o remorca. Medicii veniti la fata locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi.

FOTO Tata si fiu, morti intr-un accident rutier la Gresu

Cei doi erau din judetul Covasna si s-au rasturnat cu masina ARO, de care era legata si o remorca. Medicii veniti la fata locului nu au mai putut face nimic pentru cei doi.

Prahova: Autobuz cu 24 de pasageri, implicat intr-un accident pe DN 72

Un autobuz in care se aflau 24 de pasageri a fost implicat luni intr-un accident rutier, pe DN 72, in localitatea prahoveana Aricestii Rahtivani. Potrivit IPJ Prahova, autobuzul a fost acrosat de un TIR care iesea.

Un roman a murit, iar alti doi au fost raniti, intr-un accident in Franta

Un roman a murit si alti doi au fost raniti, intr-un accident care a avut loc duminica noaptea, in vestul Frantei, relateaza ziarul regional Ouest France, conform Mediafax.

Accident langa Camera de Comert. Cinci persoane sunt ingrijite la fata locului

Cinci persoane au fost ranite usor, printre care si trei copii, intr-un accident rutier produs pe Strada Campulung din Targoviste, langa fosta Sectie Endocrine. Politistii spun ca este vorba de o neacordare de prioritate.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )