Libnet.ro
UNICEF

23:00

Romanca disparuta dupa atentatul de joi de la Nisa a fost gasita in viata

Antena3 Antena3,
Romanca disparuta dupa atentatul de joi de la Nisa a fost gasita in viata

Vesti bune de la Nisa. Mama copilului identificat sambata, a fost si ea gasita intr-un spital local. Starea sa de sanatate este destul de grava, insa medicii sunt optimisti. Tatal. continuă pe Antena3

Romanca disparuta dupa atentatul de la Nisa, gasita intr-un spital, in stare grava: Sotul femeii este in continuare de negasit

Femeia din Romania care a fost data disparuta de autoritati dupa tragedia de la Nisa a fost gasita, informeaza B1 TV. Aceasta este internata intr-un spital, aflandu-se in stare grava,.

Romanca disparuta la Nisa a fost gasita intr-un spital, in stare grava, anunta MAE; sotul ei nu a fost inca gasit

Femeia de cetatenie romana disparuta dupa atacul de joi de la Nisa si al carei copil minor a fost identificat sambata a fost gasita de autoritati intr-un spital din orasul francez, fiind in stare grava, dar stabila, informeaza MAE, in timp ce sotul ei este dat in continuare disparut, potrivit News.

Scriitoarea britanica Helen Bailey, disparuta de trei luni, a fost gasita moarta. Anchetatorii cred ca autoarea a fost ucisa

Scriitoarea britanica Helen Bailey, in varsta de 51 de ani, care disparuse de trei luni, a fost gasita moarta in locuinta sa, a informat sambata presa britanica.

Italia intareste controalele la granita cu Franta dupa atentatul terorist de la Nisa

Italia va spori controalele la trei puncte de trecere a frontierei cu Franta si pe trenurile care fac legatura intre cele doua tari dupa atentatul terorist de joi seara de la Nisa, a declarat vineri.

Declaratiile revoltatoare facute de o turista britanica, dupa atentatul terorist de la Nisa: Poate e groaznic si un pic egoist, dar ne-a stricat...

O turista din Marea Britanie a declarat, la Sky News, ca vacanta ei de cumparaturi a fost ruinata, dupa atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel putin 84 de morti, scrie Daily Mail. Lucy Nesbitt-Comaskey.

Romanca disparuta la Nisa, identificata printre raniti. E in stare grava, dar stabila

Romanca disparuta in seara zilei de 14 iulie, impreuna cu sotul si copilul lor, in urma atacului terorist de la Nisa, a fost identificata printre ranitii care primesc ingrijiri medicale in spitalele din zona, informeaza Digi24. Copilul a fost gasit in urma cu o zi intr-un spital pediatric. Sotul ei este in continuare disparut.

Un roman isi cauta disperat fiicele dupa atentatul terorist de la Nisa

Un roman isi cauta disperat fiicele, care se aflau joi seara la focul de artificii de la Nisa, unde a avut loc atentatul terorist, informeaza Republica. ro. Alexandru Zaharia conduce un restaurant din.

Comunicatul MAE dupa atentatul terorist de la Nisa. Mesaj important pentru romani, dupa ce doi conationali au fost raniti

Ministerul Afacerilor Externe condamna in termenii cei mai fermi atacul terorist care a avut loc la Nisa, Franta, in timpul sarbatorii Zilei Nationale, soldat cu pierderi de vieti omenesti.

Alianta Nord-Atlantica, solidara cu poporul francez dupa atentatul de la Nisa

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a afirmat vineri ca Alianta Nord-Atlantica isi exprima puternica solidaritate cu poporul francez dupa atentatul sangeros de la Nisa sud), soldat cu peste 200 de morti si raniti.

Comunicatul MAE dupa atentatul terorist de la Nisa, soldat cu cel putin 84 de morti

Ministerul Afacerilor Externe condamna in termenii cei mai fermi atacul terorist care a avut loc la Nisa, Franta, in timpul sarbatorii Zilei Nationale, soldat cu pierderi de vieti omenesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )