Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romancele au primit sfaturi de parenting de la unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali!

ADPM ADPM,
Romancele au primit sfaturi de parenting de la unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali!

La finele lunii trecute, la un hotel de lux din capitala, a avut loc un eveniment in cadrul careia unul dintre cei mai cunoscuti speakeri internationali pe teme de parenting si educatie le-a vorbit mamicilor si viitoarelor mamici despre cele mai eficiente tehnici de crestere a copiilor. In plus, cei prezenti la eveniment au primit cadouri pentru cei mici!. continuă pe ADPM

FOTO Mihai Vasile a murit. Imagini tulburatoare realizate de unul dintre cei mai mari fotoreporteri din Romania

Mihai Vasile, unul dintre cei mai reputati fotojurnalisti din Romania postdecembrista, a murit la varsta de 51 de ani.

Nominalizare-surpriza: Duckadam a vorbit despre unul dintre cei mai buni stelisti si despre viitorul lui Sanmartean

Presedintele de imagine al bucurestenilor a avut o optiune neasteptata, atunci cand a fost intrebat despre jucatorul de care i-a placut cel mai mult in prima parte a sezonului.

Ce face in fiecare zi unul din cei mai destepti oameni din lume. Toate imi LUNGESC viata

Rick Rosner, considerat al doilea cel mai inteligent om din lume, spune ca secretul lui este consumarea unei cantitati uriase de suplimente nutritive. Barbatul, care are un IQ.

Cei mai buni inotatori ai anului sunt doi sportivi din Ungaria, respectiv Africa de Sud

Federatia Internationala de Natatie FINA) a desemnat cei mai buni inotatori ai anului in cadrul unei gale, Noaptea Stelelor. Sportiva maghiara Katinka Hosszu si sud-africanul Chad Le Clos au primit cele doua titluri, la evenimentul de la Doha, acolo unde vor debuta Campionatele Mondiale de inot in bazin scurt 25 metri).

Unul dintre romanii care au luat parte la Unirea de la Alba Iulia se apropie de varsta de 104 ani

Unul dintre romanii care au luat parte la Unirea de la Alba Iulia se apropie de varsta de 104 ani, scrie jurnalul. ro. Stefan Ion Istrate este din satul Drasov, nu departe de Alba Iulia, iar in ziua Marii.

Europenii care vor cheltui cei mai multi bani de Craciun. Romanii, cei mai generosi

Locuitorii din Marea Britanie vor cheltui cei mai multi bani pe cadouri in acest an, arata un studiu realizat de ING Group pe un esantion de aproape 12. 000 de consumatori, scrie Esmmagazine. com .

Alegerile din R. Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin relatia cu Moscova, sustine MAE rus

Rezultatele alegerilor legislative din Republica Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin dezvoltarea unor relatii cu Rusia, a apreciat miercuri Ministerul rus al Afacerilor Externe. in general, rezultatul alegerilor parlamentare din Republica Moldova arata ca un numar semnificativ de alegatori moldoveni sunt in favoarea dezvoltarii unor relatii cu Rusia si a integrarii tarii lor in spatiul eurasiatic, se arata ministerul intr-un comunicat.

MAE rus: Alegerile din R.Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin relatia cu Moscova

Rezultatele alegerilor legislative din Republica Moldova arata ca cei mai multi cetateni sustin dezvoltarea unor relatii cu Rusia, a apreciat miercuri Ministerul rus al Afacerilor Externe, citat de agentia TASS in pagina electronica.

Scrima: Doi romani, cei mai buni arbitri din lume in 2014. Cine a cucerit titlul FIE

Federatia internationala de scrima FIE) i-a desemnat pe romanii Florin Gheorghe si Marius Florea pentru titlul de cei mai buni arbitri din lume in 2014 la floreta, respectiv, la sabie.

Carmen Avram, despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste: O s-o tin minte pana la sfarsitul vietii mele

Intr-un interviu acordat publicatiei online larevista. ro, Carmen Avram, realizatoarea emisiunii in premiera, de la Antena 3, a povestit despre una dintre cele mai frumoase dovezi de dragoste pe care le-a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )