Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania, 2013: Un copil a murit dupa o operatie de polipi. Medici: Resursele sunt limitate

Antena3 Antena3,
Romania, 2013: Un copil a murit dupa o operatie de polipi. Medici: Resursele sunt limitate

Un copil de trei ani a murit la doar o saptamana dupa ce a fost operat de polipi intr-un spital din Sibiu. Copilul a inceput sa se simta rau si a suferit trei stopuri cardiace, ultimul fiindu-i fatal. Familia. continuă pe Antena3

Tragedie in Giurgiu. Un copil de 13 ani a murit dupa ce a fost prins sub un utilaj agricol care toca lucerna

Un copil de 13 ani a murit, sambata dupa-amiaza, in comuna Adunatii Copaceni din judetul Giurgiu, dupa ce a fost prins sub o piesa a unui utilaj agricol care toca lucerna, a declarat, pentru agentia.

Romania arata mai bine dupa ultimul update la Bing Maps

La ceva timp dupa ce amatorii de calatorii vituale au descoperit Google Street View, Microsoft si-a reactualizat imaginile de pe Bing Maps. Intotdeauna mi s-a parut ca Google face o treaba foarte buna din a reproduce Romania in mediul virtual, mai ales cand vine vorba de colectii impresionante de imagistica pe internet. Pentru ca acest domeniu pare din ce in ce mai atractiv pentru internauti, se pare pare ca si Microsoft incepe sa transforme Bing Maps intr-o prioritate. Pentru ca .

BACALAUREAT 2013. Rezultatele examenului dupa proba orala la limba romana. Judetul Prahova, pe primul loc

BACALAUREAT 2013: Majoritatea elevilor care au dat proba orala la limba romana la BAC au primit calificativul experimentat. Cele mai mari procente s-au inregistrat in Prahova, Brasov si Buzau. La polul opus.

Un copil a murit prins sub o piesa a unui aliaj agricol. La fata locului sunt efectuate cercetari

Un copil in varsta de 13 ani a murit, sambata, in comuna Adunatii Copaceni, dupa ce a fost prins sub o piesa a unui aliaj agricol care toca lucerna, scrie Mediafax.

Cel putin 23 de femei au murit dupa ce au luat aceste medicamente. Se vand si in Romania

Cel putin 23 de femei din Canada care luau pilule contraceptive printre cele mai raspandite au decedat, cel mai adesea din cauza formarii unor cheaguri de sange, potrivit unor documente apartinand Ministerului.

Iasi: Un batran si nepotul sau au murit dupa ce au fost luati de viitura

Inundatiile au facut victime in localitatea Andrieseni, din judetul Iasi. Un batran si nepotul sau de numai trei ani au fost luati de viitura chiar din curtea casei. Trupul neinsufletit al copilului a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )