Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din Europa

Adevărul Adevărul,
Romania are una dintre cele mai mici rate ale somajului din Europa

Romania se afla cu mult sub media europeana in ceea ce priveste rata numarului de someri, arata datele biroului european de statistica. continuă pe Adevărul

Mesajul presedintelui Iohannis, cu ocazia aniversarii SIE: Aveti un rol deosebit de important in apararea democratiei si a statului de drept. Reprezentati una dintre cele mai avansate linii de aparare a tarii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj, cu prilejul aniversarii a 27 de ani de la infiintarea Serviciului de Informatii Externe. Astfel, seful statului a subliniat rolul deosebit de important in apararea democratiei si a statului de drept.

Romania, pe locul 3 in topul tarilor cu cele mai mici costuri lunare pentru masini in leasing operational

Romania se afla pe locul 3 in topul tarilor cu cel mai mic cost lunar pentru masini in leasing operational, de 392 euro pentru masinile pe benzina si de 407 euro pentru autoturismele diesel, reiese dintr-o analiza a LeasePlan in 24 de tari prin.

Enigmele din spatele unuia dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

Cum a supravietuit Braiconf, unul dintre cele mai longevive branduri romanesti de imbracaminte

Anul acesta implineste 67 de existenta pe piata romaneasca si, desi a inceput ca o fabrica de confectii subordonata regimului comunist, a reusit sa faca tranzitia spre capitalism si sa se mentina pe linia de plutire pe piata romaneasca. Cum a.

Enigmele din spatele unuia din cele mai importante tezaure antice ale lumii. Ar fi apartinut unei printese daco-romane de pe teritoriul Romaniei

Tezaurul de la Pietroasele este unul dintre cele mai importante tezaure antice ale lumii. A fost descoperit in Romania si batjocorit aproape un secol, fiind spart, furat si traficat.

Cele mai bune raspunsuri la niste insulte! Replicile care au ramas in istorie

Pe langa faptele importante ale personajelor istorice, posteritatea a retinut si insultele pe care si le-au aruncat aceste personaje. Iata cateva dintre cele mai bune raspunsuri la insulte, care au ramas consemnate in paginile cartilor de istorie:.

Cele mai bune reclame de la Super Bowl 51: cum l-au atacat marile branduri pe Donald Trump VIDEO

Unele dintre cele mai cunoscute branduri mondiale au profitat de Super Bowl 51 pentru a rula reclame comerciale in care sa faca aluzii la idei enuntate de presedintele american Donald Trump.

Mierea de Caras-Severin are succes la Berlin. Cum au ajuns apicultorii caraseni sa fie cunoscuti in intreaga lume

De sapte ani, o cooperativa agricola din Mehadia reprezinta Romania la una dintre cele mai importante expozitii agricole din Europa, in Germania, la Berlin.

IMAGINI PROVOCATOARE! Cum arata cea mai frumoasa voleibalista din Romania (FOTO)

Ioana Maria Baciu, in varsta de 27 de ani, este considerata una dintre cele mai frumoase voleibaliste romane. Tanara a inceput sa joace la CSU Targu Mures, iar mai.

Cel mai frumos palat din Baragan trece in administrarea Consiliului Judetean. Monumentul va fi salvat cu bani europeni

Una dintre cele mai pretioase cladiri de patrimoniu din Calarasi este tot mai aproape de reabilitare. Alesii locali au votat trecerea monumentului istoric in administrarea Consiliului Judetean, conditie impusa pentru a putea fi accesate fonduri europene.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )