Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania conduce Cehia in meciul de Fed Cup, dupa victoria de azi a Simonei Halep in fata Petrei Kvitova

România Liberă România Liberă,
Romania conduce Cehia in meciul de Fed Cup, dupa victoria de azi a Simonei Halep in fata Petrei Kvitova

Romania a preluat conducerea in meciul de Fed Cup cu Cehia. Scorul a devenit acum 2 - 1, dupa ce Simona Halep a invins-o pe Petra Kvitova cu 6-4, 3-6, 6-3, azi, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. continuă pe România Liberă

Regulile de care trebuie sa tina cont cei care vor merge la meciul de Fed Cup, dintre Romania si Cehia. Cand este permis accesul in sala si ce e interzis

Meciul de Fed Cup dintre Romania si Cehia se va disputa sambata si duminica in sala Polivalenta din Cluj Napoca, partidele fiind transmise in direct de Dolce Sport.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 2-1. Decisiv intre Niculescu si Pliskova

Romania conduce Cehia dupa primele trei meciuri de simplu si mai avem nevoie de un singur punct pentru a obtine calificarea in semifinalele Fed Cup. Acolo ne-ar astepta invingatoarea dintre Germania si Elvetia.

Monica Niculescu, victorie uriasa cu Petra Kvitova in Fed Cup

Romania a egalat Cehia la Fed Cup dupa al doilea meci de simplu in care Monica Niculescu a invins-o pe lidera Cehiei, Petra Kvitova.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 1-1. Halep si Kvitova in decisiv

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate in cadrul confruntarii din Fed Cup, Grupa Mondiala. La aceasta ora se disputa meciul dintre Simona Halep si Petra Kvitova, al treilea de simplu.

Fed Cup: Simona Halep a pierdut cu Karolina Pliskova: 7-6, 4-6, 2-6

Cehia conduce Romania cu 1-0 in sferturile de finala ale Fed Cup dupa ce Simona Halep a pierdut sambata cu Karolina Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Intalnirea se desfasoara la Cluj. Al doilea meci al zilei le opune pe Monica Niculescu locul 37 mondial).

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 1-1. Halep-Kvitova (duminica, 13:00)

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate in cadrul confruntarii din Fed Cup, Grupa Mondiala.

LIVE Fed Cup, Romania-Cehia 1-1. Niculescu produce surpriza!

Romania si Cehia sunt la egalitate dupa primele doua meciuri de simplu programate in cadrul confruntarii din Fed Cup, Grupa Mondiala.

Simona Halep invinsa de Karolina Pliskova in Fed Cup

Debut cu stangul pentru Romania in confruntarea din Fed Cup cu Cehia, lidera echipei noastre Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova, a doua racheta a Cehiei.

George Cosac, reactie dupa infrangerea din Fed Cup. Ce regret are

George Cosac, presedintele FRT, a comentat la Dolce Sport infrangerea Romaniei cu Cehia la Fed Cup. Este o infrangere cat o victorie. Am avut 4 meciuri de simplu extraordianare, de calitate deosebita, in care fetele.

Simona Halep aduce Romania in avantaj contra Cehiei in Fed Cup

La capatul unui meci de trei seturi si peste doua ore, Simona Halep a invins-o pe fosta dubla castigatoare de la Wimbledon Petra Kvitova, cu 6-4, 3-6, 6-3, si a adus Romania mai aproape de calificarea in semifinalele Fed Cup.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )