Libnet.ro
UNICEF

12:00

Romania cumpara rachete in valoare de 1.25 miliarde de dolari din SUA

Antena3 Antena3,
Romania cumpara rachete in valoare de 1.25 miliarde de dolari din SUA

Departamentul de Stat al SUA a aprobat vanzarea catre Romania a unor sisteme mobile de artilerie cu rachete in valoare de 1,25 de miliarde de dolari, a anuntat vineri Defense Security Cooperation. continuă pe Antena3

Apple a emis obligatiuni in Canada, de 2,5 miliarde dolari canadieni

Apple a emis pentru prima oara obligatiuni in Canada, in aceasta saptamana, si a stabilit un record cu cea mai mare vanzare de titluri facuta de o companie straina pe aceasta piata, in valoare de 2,5 miliarde dolari canadieni 1,9 miliarde dolari), relateaza MarketWatch, potrivit News. ro.

Doua companii chineze intra in clubul gigantilor IT ce valoreaza peste 400 miliarde dolari

Grupul companiilor de tehnologie ce valoreaza peste 400 miliarde dolari era format doar din giganti americani, insa acum isi fac loc in premiera doua nume din China: Alibaba Group si Tencent Holdings, scrie New York Times. Ambele cresc extrem de rapid si se extind pe plan international prin achizitii, dar au fost ajutate de faptul ca autoritatile chineze au interzis accesul marilor grupuri IT.

Cel mai bogat om din lume a donat 4,6 miliarde de dolari din averea sa

Bill Gates a donat 64 de milioane de actiuni din Mircosoft Corp. , evaluate la 4,6 miliarde de dolari, adica 5% din averea sa. Desi nu este mentionat destinatarul sumei, Gates a acordat majoritatea donatiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )