Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania este hotarata sa sprijine proiectele de imbunatatirea a vietii cetatenilor Republicii Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania este hotarata sa sprijine proiectele de imbunatatirea a vietii cetatenilor Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj omologului sau moldovean, Nicolae Timofti, cu prilejul Zilei Independentei Republicii Moldova, in care afirma hotararea ferma privind sprijinirea proiectelor pentru imbunatatirea vietii cetatenilor din aceasta tara si ''implinirea destinului lor european ''. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos: Obiectivul Guvernului Romaniei este imbunatatirea situatiei cetatenilor din Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, ca obiectivul Guvernului Romaniei este imbunatatirea situatiei cetatenilor moldoveni, acesta fiind motivul pentru care Executivul de la Bucuresti sustine nemijlocit reformele pe care Republica Moldova a decis sa le faca, transmite reporterul Agerpres.

Obiectivul Guvernului Romaniei este imbunatatirea situatiei cetatenilor din Republica Moldova

Premierul Dacian Ciolos a afirmat astazi ca obiectivul Guvernului Romaniei il reprezinta imbunatatirea situatiei cetatenilor din Republica Moldova, motiv pentru care Executivul a sustinut si sustine nemijlocit reformele pe care autoritatile de la Chisinau au decis sa le faca.

Ciolos: Romania este deschisa sa continue colaborarea cu Grupul de la Visegrad

Romania este deschisa sa continue colaborarea cu Grupul de la Visegrad, a declarat sambata premierul Dacian Ciolos, la Gura Humorului, la finalul intrevederii avute cu omologul polonez Beata Szydlo.

Liderii nostri se multumesc sa fie doar pioni pe harta Europei!. Ponta cere o ancheta in cazul stirii despre mutarea armelor nucleare din Turcia in Romania: Este mana Rusiei

Mai multe stiri false menite sa discrediteze Romania au apaut in presa internationala si pe diverse site-uri. Doua dintre cele mai grave fac referire la mutarea armelor nucleare din Turcia in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )