Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania a fost condamnata la CEDO pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei

B1 B1,
Romania a fost condamnata la CEDO pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei

Romania a fost condamnata, marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei, informeaza Mediafax. Astfel, statul roman trebuie sa. continuă pe B1

Romania, condamnata CEDO pentru moartea unui om impuscat in casa in timpul Revolutiei

Romania a fost condamnata din nou, marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei. Statul trebuie sa-i plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui barbat omorat in casa de un glont care a trecut prin fereastra.

Romania, condamnata CEDO din nou

Romania a fost condamnata din nou, marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei, trebuind sa plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui barbat omorat in casa, de un glont care a trecut prin fereastra, relateaza Mediafax.

Romania, condamnata la CEDO pentru moartea unui om impuscat in casa in timpul Revolutiei

Romania a fost condamnata din nou, marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei, trebuind sa plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui barbat omorat in casa, de un glont care a trecut prin fereastra.

Romania, condamnata la CEDO pentru moartea unui om impuscat in casa la Revolutie

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat Romania din nou, pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei, trebuind sa plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui barbat omorat in casa, de un glont care a trecut prin fereastra.

Romania, condamnata din nou la CEDO. Statul roman va trebui sa plateasca 15.000 de euro vaduvei unui barbat impuscat in timpul revolutiei

Romania a fost condamnata din nou la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei. Statul roman va trebui sa plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui.

Romania, condamnata din nou la CEDO

Romania a fost condamnata din nou, marti, la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), pentru lipsa unei investigatii efective in dosarul Revolutiei, trebuind sa plateasca 15. 000 de euro vaduvei unui barbat omorat in casa, de un glont care a trecut prin fereastra, relateaza Mediafax.

FOTO. Catalin Predoiu, despre Ponta: Pune in pericol aderarea Romaniei la zona euro prin lipsa unei reforme structurale

Predoiu spune ca Ponta nu face altceva decat sa puna in pericol aderarea Romaniei la zona euro prin lipsa unei reforme structurale. Liderul liberalilor il mai acuza pe Ponta de subminare in forma continuata a economiei nationale.

Catalin Predoiu, atac la premierul Victor Ponta: Pune in pericol aderarea Romaniei la zona euro prin lipsa unei reforme structurale

Catalin Predoiu lanseaza un nou atac la adresa lui Victor Ponta. Premierul-fantoma considera ca Ponta pune in pericol aderarea Romaniei la zona euro prin lipsa unei reforme structurale. De asemenea,.

Perchezitii DIICOT pentru destructurarea unei grupari care a racolat si transportat peste 150 migranti

Procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, perchezitii in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unui grup infractional organizat care a racolat, gazduit si transportat peste 150 migranti, cetateni sirieni.

Australia: Un baiat de 14 ani a fost arestat preventiv pentru presupusa sa implicare intr-un complot terorist

Un baiat britanic din Blackburn, in varsta de 14 ani, a fost arestat preventiv sub acuzatia de pregatire a unui atac terorist care viza ceremoniile de comemorare a eroilor Primului Razboi Mondial programate in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )