Libnet.ro
UNICEF

14:30

Romania, fruntasa la evaziune. Frauda la TVA, mai mare decat oriunde in Uniunea Europeana

România Liberă România Liberă,
Romania, fruntasa la evaziune. Frauda la TVA, mai mare decat oriunde in Uniunea Europeana

Inregistrarea in scopuri de TVA are unele din cele mai dificile de indeplinit criterii, comparativ cu alte 12 state UE. continuă pe România Liberă

Romania, fruntasa la evaziune. Frauda la TVA, mai mare decat oriunde in Uniunea Europeana

Inregistrarea in scopuri de TVA are unele din cele mai dificile de indeplinit criterii, comparativ cu alte 12 state UE.

Prima reactie a lui Emmanuel Macron cu privire la varsta sotiei sale, cu 25 de ani mai mare decat el

Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei, sustine ca misoginismul si homofobia sunt de vina pentru ipotezele lansate in presa, conform carora el nu poate fi indragostit de sotia sa care este cu.

Apple cumpara obligatiuni corporative mai mult decat unele dintre cele mai mari fonduri de investitii

Apple a investit 148 de miliarde de dolari, din rezervele de numerar record de 257 de miliarde de dolari, in obligatiuni corporative, potrivit datelor publicate de companie, suma cu care ar fi putut cumpara integral activele celui mai mare fond de investitii in instrumente cu venituri fixe, Vanguard Total Bond Market Index Fund, care se ridica la 145 de miliarde de dolari, transmite Bloomberg, potrivit News. ro.

Mircea Badea, despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania

Mircea Badea a vorbit la in gura presei despre italianul care a cumparat cea mai mare si mai scumpa sampanie din Romania. Exista un cetatean in Romania care a spart.

Ford Trucks a inaugurat in Romania cel mai mare sediu din Europa

Ford Trucks a inaugurat pe autostrada A1, la km 13,2, cel mai mare sediu din Europa, cu o suprafata de 17. 000 mp si 82 de angajati.

Ministrul Muncii, despre cazul Voiculet: Nu dumnealui are cea mai mare indemnizatie, ci un avocat din Bucuresti

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a vorbit despre cazul fotbalistului Claudiu Voiculet si a declarat la Antena 3 ca nu la el facea referire, ci la un avocat din Bucuresti, care are cea mai mare indemnizatie de.

Ministrul Muncii, contrazis de fotbalistul Claudiu Voiculet: Nu am eu cea mai mare indemnizatie pentru copil. O sa ma judec cu statul

Fotbalistul Claudiu Voiculet, despre care ministrul Muncii a spus ca are cea mai mare indemnizatie pentru copilului, a contrazis-o, marti, pe Lia Olguta Vasilescu si, mai mult, sustine ca este pregatit sa se ju.

[P] Burse de pana la 35% pentru programul de Executive MBA, oferite de cea mai mare universitate de business din Europa

Cea mai mare universitate de business din Europa, WU Executive Academy programul de EMBA al Vienna University ofera burse de pana la 35% aprox. 000 Eur) pentru programul organizat in Bucuresti. Recunoscut ca fiind cel mai bun.

Lituania pregateste cel mai mare exercitiu militar: Peste 2.000 de rezervisti au fost mobilizati pentru operatiuni

Ministerul Apararii din Lituania a anuntat ca pregateste cel mai mare exercitiu militar din acest an intitulat Trasnetul 2017. Pentru operatiunile din cadrul exercitiului au fost mobilizati peste.

Presedintele Comisiei de munca din Camera Deputatilor: Plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copiilor la 10.000 lei, o solutie mai mult decat rezonabila

Presedintele Comsiei de munca din Camera Deputatilor, Adrian Solomon PSD), a declarat marti, la Parlament, ca pentru anul acesta nu exista niciun pericol sa existe plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului, el fiind de parere ca este o solutie mai mult deca rezonabila ar fi ca plafonarea sa se faca pana la pragul de 10. 000 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2706 seconds )