Libnet.ro
UNICEF

21:00

Romania e gata sa se angajeze in mod foarte concret pentru intarirea prezentei NATO pe flancul estic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania e gata sa se angajeze in mod foarte concret pentru intarirea prezentei NATO pe flancul estic

ACTUALIZARE 19:47 Jens Stoltenberg: Recomand Romaniei sa isi creasca cheltuielile de aparare Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, recomanda Romaniei sa isi creasca cheltuielile pentru aparare si in anii urmatori, afirmand ca acest lucru este foarte important pentru statele membre ale Aliantei. continuă pe Ziarul Bursa

Ciolos: Romania este gata sa se angajeze pentru intarirea prezentei NATO pe flancul estic

Premierul Dacian Ciolos a declarat marti ca Romania este gata sa se angajeze in mod foarte concret, cu resurse, pentru intarirea prezentei NATO pe flancul estic, precizand ca va face in perioada imediat urmatoare propuneri care sa fie discutate la summit-ul NATO de la Varsovia, transmite Agerpres.

Dacian Ciolos: Romania e gata sa angajeze resurse pentru o prezenta crescuta a NATO pe flancul estic

Prim-ministrul Dacian Ciolos a declarat, marti, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, ca Romania va face propuneri concrete privind angajarea unor resurse prin care sa faciliteze o prezenta crescuta a fortelor NATO in flancul estic al aliantei, propunerile urmand sa fie discutate la summitul NATO de la Varsovia care va avea loc din iulie.

8 martie, zi foarte proasta pentru o romanca din Arad. Cum si-a gasit masina

Ziua Femeii a inceput cat se poate de prost pentru o femeie din Arad. Masina acesteia, Opel Corsa, a fost pur si simplu inghitita de asfalt, scrie specialarad. ro. Strada pe care a avut loc incidentul ar fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )