Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania, implicata in cel mai mare scandal de evaziune fiscala cu ajutorul gigantilor bancari

Adevărul Adevărul,
Romania, implicata in cel mai mare scandal de evaziune fiscala cu ajutorul gigantilor bancari

Scandalul SwissLeaks a izbucnit dupa ce o ancheta a aratat cum gigantul HSBC, al doilea grup bancar din lume dupa active, si-a ajutat sistematic clientii sa-si ascunda banii in conturi din Elvetia pentru a evita plata impozitelor. Documentele publicate de jurnalisti arata ca Romania ocupa locul 39 - intre Iran si Siria - din 203 in topul evazionistilor, cu 219 clienti care au ascuns 1,3 miliarde de dolari in Elvetia. continuă pe Adevărul

Cum au ajuns romanii care culegeau sparanghel in centrul celui mai mare scandal de frauda electorala din Bavaria

In marie 2014, comuna Geiselhoring din Bavaria a organizat alegeri locale. Cinci luni a durat mandatul alesului din partea Uniunii Crestin-Sociale, Herbert Lichtinger. Scrutinul a fost anulat apoi de Consiliul Local din cauza unei fraudari masive a voturilor prin corespondenta depuse de lucratori agricoli romani, angajati la recolta de sparanghel.

Resentimentele anti-occidentale ale rusilor au atins cel mai mare nivel inregistrat dupa caderea URSS - sondaj

Dupa caderea URSS, rusii nu au fost niciodata atat de anti-occidentali ca acum, arata un sondaj publicat luni si care reliefeaza prapastia generata de criza din Ucraina si de confruntarea dintre Occident si Rusia, scrie AFP.

Cine va reprezenta Romania in cel mai inalt for de decizie al atletismului european

Ministrul Tineretului si Sportului, Gabriela Szabo, a fost desemnata de catre Federatia Romana de Atletism candidatul Romaniei la alegerile pentru Consiliul Asociatiei Europene de Atletism, informeaza Mediafax.

Ancheta media dezvaluie un sistem de evaziune fiscala in care este implicata HSBC

Le Monde publica rezultatele unei anchete desfasurate intre Paris, Washington, Bruxelles si Geneva, care dezvaluie un sistem de evaziune fiscala acceptat, ba chiar incurajat de institutia financiara britanica HSBC, al doilea grup bancar ca marime din lume, prin intermediul filialei sale elvetiene HSBC Private Bank.

Ancheta media: Sistem international de evaziune fiscala in care este implicata HSBC

Le Monde publica rezultatele unei anchete desfasurate intre Paris, Washington, Bruxelles si Geneva, care dezvaluie un sistem de evaziune fiscala acceptat, ba chiar incurajat de institutia financiara britanica HSBC, al doilea grup bancar ca marime din lume, prin intermediul filialei sale elvetiene HSBC Private Bank.

Trei chinezi de la Dragonul Rosu, arestati pentru evaziune fiscala si spalare de bani

Tribunalul Ilfov a dispus, miercuri, arestarea preventiva pentru 30 de zile a trei cetateni chinezi de la complexul comercial Dragonul Rosu, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani, prejudiciul calculat de procurorii Parchetului General fiind de peste 100 de milioane de euro.

Republica Moldova: Prejudiciul intr-un dosar de coruptie, mai mare decat bugetul tarii pentru un an intreg

Ofiterii si procurorii anticoruptie au inceput vineri, 6 februarie, descinderile in cel mai rasunator dosar ce vizeaza scurgerea banilor spre Rusia din bancile moldovenesti, transmite Deutsche Welle. Este.

Cel mai bun fotbalist de la Cupa Africii nu este de la campioana

Mijlocasul Christian Atsu, finalist cu nationala Ghanei, a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Africii pe Natiuni. Ghanezul a primit si premiul pentru cel mai frumos gol.

Cel mai vechi caz de deces in timpul nasterii, descoperit in Siberia

O echipa de arheologi a anuntat descoperirea unui schelet preistoric apartinand unei tinere femei care a murit in timpul nasterii, impreuna cu cei doi gemeni pe care urma sa-i aduca pe lume. Scheletul are aproximativ 8. 000 de ani si este cel mai caz cunoscut de deces in timpul nasterii si, totodata, cel mai vechi caz documentat de sarcina gemelara.

BAFTA 2015: Boyhood, cel mai bun film si cel mai bun regizor. LISTA COMPLETA a celor mai prestigioase premii din cinematografia britanica

Premiile BAFTA 2015, cele mai prestigioase distinctii din cinematografia britanica, au fost decernate duminica, 8 februarie, Boyhood/ 12 ani de copilarie castigand premiile pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor si cea mai buna actrita in rol principal, in timp ce Grand Budapest Hotel a primit cele mai multe distinctii ale serii, inclusiv cea pentru scenariu original, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )