Libnet.ro
UNICEF

07:30

Romania a inregistrat cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana

Antena3 Antena3,
Romania a inregistrat cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana

Datele Eurostat arata ca tara noastra a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, fiind urmata de Letonia, cu 1,2%. Economia zonei euro a. continuă pe Antena3

Eurostat: Romania are cea mai puternica crestere economica din UE in trimestrul al treilea.

Romania a inregistrat, in trimestrul al treilea, cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, urmata de Letonia, cu 1,2%, in timp ce economia zonei euro a incetinit la o rata de expansiune de numai 0,1%, dupa ce a iesit in trimestrul al doilea dintr-o recesiune prelungita, transmite Mediafax. Economia zonei euro a crescut cu 0,1% in trimestrul al treilea fata de perioada aprilie-iunie, dar a scazut cu 0,4% raportat la perioada corespunzatoare a anului trecut, potrivit .

Romania, pe un piedestal in mijlocul UE: economia locala a luat fata Europei

Romania a inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana, de 1,6%, urmata de Letonia, cu 1,2%, in timp ce economia zonei euro a incetinit la o rata de expansiune de numai 0,1%, dupa ce a iesit in.

Windows Phone a inregistrat cea mai mare crestere in ultimul an

Sistemul de operare pentru smartphone-uri al celor de la Microsoft prinde din ce in ce mai mult teren pe piata, potrivit unui nou raport realizat de firma de analiza Gartner.

A fost creata cea mai mare companie aviatica din lume.

Dupa luni de negocieri si discutii, fuziunea dintre American Airlines si US Airways pentru a crea cea mai mare companie aviatica din lume a ajuns la final. Ieri, Departamentul pentru Justitie a SUA si cele doua companii implicate in tranzactie au ajuns la un acord, cu doar doua saptamani inainte ca acest caz sa ajunga in instanta, informeaza New York Times. Rezultatul: US Airways va cumpara American Airlines, fiind astfel infiintata cea mai mare linie aeriana din lume destinata transportului .

Eurostat: Romania a avut crestere economica de 1,6% in trimestrul al treilea, cea mai buna din Uniunea Europeana

Romania a avut cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treila al anului 2013, 1,6% fata de trimestrul II al aceluiasi an si 4,1% fata de trimestrul III al anului 2012, releva datele publicate, joi, de Oficiul European de Statistica Eurostat.

Vienna Insurance Group: Romania este cea mai dificila piata pentru grup

Vienna Insurance Group VIG), care detine Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, avertizeaza ca evolutia rezultatelor financiare din trimestrul al treilea va fi afectata de conditiile dificile de pe pietele din Romania si Italia, scrie Mediafax .

FOTO Cea mai mare bazilica romanica, din Transilvania, asteapta sa fie restaurata

Cea mai mare bazilica romanica din Ardeal, aflata in localitatea bihoreana Tamasda, care ar putea atrage mii de turisti, este lasata in paragina.

Ea este miracolul meu! Povestea impresionanta a bebelusului care a sfidat cea mai mare catastrofa naturala din Filipine

Presa internationala a relatat cazul impresionant al unei fetite care s-a nascut in mijlocul daramaturilor provocate de taifunul Haiyan. Micuta s-a nascut luni, intr-o cladire a aeroportul din Tacloban,.

TOPUL celor mai scumpe artere comerciale din lume. Pe ce loc se afla Bulevardul Magheru.

Cea mai scumpa artera comerciala din lume ramane Causeway Bay, din Hong Kong, unde spatiile de retail se inchiriaza cu aproape 25. 000 euro/mp/an, respectiv peste 2. 000 euro/mp/luna, relateaza Mediafax. Bulevardul 5th Avenue din New York se mentine pe locul secund, cu un pret de 20. 706 euro/mp/an. Pe pozitia trei in clasamentul global se afla Avenue des Champs-elysees din Paris, cu o chirie de 13. 255 de euro/mp/luna. Bulevardul Magheru din Bucuresti a coborat trei pozitii intr-un .

Sa plangem! Vine din agricultura

Romania are plus 2,7% crestere economica la 9 luni fata de aceeasi perioada a anului trecut. A inregistrat in trimestrul al treilea cea mai puternica crestere economica din Uniunea Europeana in timp ce economia zonei euro a incetinit la o rata de expansiune de numai 0,1%, dupa ce a iesit in trimestrul al doilea dintr-o recesiune prelungita.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )