Libnet.ro
UNICEF

10:30

Romania va investi 120 mil. euro pentru decontaminarile Petrom

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania va investi 120 mil. euro pentru decontaminarile Petrom

Romania va investi aproape 120 milioane de euro in urmatorii doi ani, bani proveniti din fonduri europene, pentru indeplinirea obligatiilor de reabilitare a siturilor contaminate, asumate prin Legea privind privatizarea Petrom, se arata intr-un proiect. continuă pe Wall-Street Ro

Investitie de 120 milioane euro din fonduri europene pentru decontaminarile Petrom

Romania va investi, in urmatorii doi ani, aproape 120 milioane de euro, din fonduri europene, pentru indeplinirea obligatiilor de reabilitare a siturilor contaminate, asumate prin Legea privind privatizarea Petrom, se arata intr-un proiect de HG lansat in dezbatere pe site-ul Ministerului Mediului.

Fiscul din Grecia a amendat 25 de companii si afaceristi cu 142 mil euro, pentru facturi false

Fiscul din Grecia a impus amenzi in valoare cumulata de 142 de milioane de euro unor 25 de companii si intreprinzatori care au emis facturi false sau care nu au eliberat facturi pentru serviciile prestate, a anuntat Ministerul elen de Finante,.

Basescu: UE a alocat Romaniei 105 milioane de euro pentru tineri

Pre and sedintele Traian Basescu a sus and tinut sambata, la Arad, ca Uniunea Europeana a alocat Romaniei 105 milioane de euro pentru tineri, fonduri care trebuie cheltuite in perioada 2014-2015, in caz contrar fiind redistribuite pentru alte tipuri de programe.

Producatorul de placi ceramice Lasselsberger mizeaza pe afaceri de 33 mil. euro in acest an

Lasselsberger Ceramics Romania, detinatorul brandului Cesarom si principalul producator local de placi ceramice, a finalizat cu succes relocarea intregii activitati in Cluj-Napoca si isi va concentra business-ul integral pe Sanex S. , mizand pe o.

Bosch a deschis la Jucu o fabrica de componente auto, investitie de peste 70 mil. euro

Bosch a inaugurat vineri in comuna Jucu, judetul Cluj, cea de-a doua fabrica de componente auto pe care o detine in Romania, investitie de peste 70 milioaneeuro, care va avea 750 de angajati la sfarsitul acestui an.

Constructorul celor 6,5 km restanti ai autostrazii Bucuresti-Ploiesti a cerut in instanta 90 MIL. euro

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a anuntat ca spera ca pana la finalul anului sa fie gata o mare parte din cei 6,5 kilometri din autostrada Bucuresti - Ploiesti, care ar trebui sa faca conexiunea intre Capitala si centura, lucrare pentru care.

Ministrul Agriculturii: Romania a cheltuit peste 250 de milioane de euro pentru plantatii noi de vita de vie si promovarea vinului in marile economii mondiale

Romania a cheltuit, pana in 2013, prin programul viticol, 252 milioane euro 100% din fonduri) si a realizat 25. 000 ha plantatii nou infiintate. Pe langa acestea, a facut si programe de promovare a vinurilor in tari precum China, Rusia, Japonia, SUA, a declarat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, in cadrul unei festivitati de sarbatorire a Zilei Europei, desfasurate ma Ministerul Agriculturii.

Fiscul din Grecia a amendat 25 de companii si afaceristi cu 142 milioane euro pentru facturi false

Fiscul din Grecia a impus amenzi in valoare cumulata de 142 de milioane de euro unor 25 de companii si intreprinzatori care au emis facturi false sau care nu au eliberat facturi pentru serviciile prestate, a anuntat ieri Ministerul elen de Finante, relateaza Kathimerini.

Grecia: 25 de companii si afaceristi, amendati de Fisc cu 142 milioane euro pentru facturi false

Fiscul din Grecia a impus amenzi in valoare cumulata de 142 de milioane de euro unor 25 de companii si intreprinzatori care au emis facturi false sau care nu au eliberat facturi pentru serviciile prestate, a.

Investitii de 20 milioane euro pentru 6 proiecte rezidentiale din Capitala

6 proiecte rezidentiale cu peste 1600 de apartamente vor fi construite in Bucuresti in urma unor investitii de peste 20 de milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redactiei.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )