Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania, pe locul 3 in Europa dupa ce a depasit pragul de un milion de doze de vaccin administrate

Adevărul Adevărul,
Romania, pe locul 3 in Europa dupa ce a depasit pragul de un milion de doze de vaccin administrate

La aproximativ o luna si jumatate de la administrarea primei doze de vaccin anti-COVID, Romania a depasit pragul simbolic de 1 milion de doze administrate. continuă pe Adevărul

UE a depasit pragul de o jumatate de milion de morti din cauza COVID-19

Peste 500. 000 de morti din cauza covid-19 au fost inregistrate, in mod oficial, de la inceputul pandemiei in Uniunea Europeana UE), in care situatia pare sa se imbunatateasca in anumite tari, potrivit unui bilant care are la baza date frunizate de catre autoritati, intocmit de AFP.

Romania a depasit pragul simbolic de 1.000.000 de doze administrate. Tara ocupa locul 3 in Europa

Campania nationala de vaccinare anti-COVID a debutat in Romania la data de 27 decembrie, cu prima etapa de imunizare, a cadrelor medical si a personalului sanitar. in cursul zilei de joi, CNCAV a anuntat ca a fo.

Argentina a depasit pragul de doua milioane de cazuri confirmate de coronavirus

Argentina a depasit miercuri pragul de doua milioane de infectari cu COVID-19, au precizat oficiali din sanatate in contextul in care tara depune eforturi sa accelereze programul de vaccinare intr-o cursa contra cronometru pentru a tine virusul sub control inainte de apropiata toamna din emisfera sudica, informeaza Reuters.

Florin Citu: Rapelul la AstraZeneca e peste doua luni de zile, deci inca 800.000 de persoane vor putea fi programate pentru dozele primite in aceasta luna. Romania, locul 14 pe glob la campania de vaccinare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca Romania va primi un total de 800. 000 de doze la AstraZeneca in luna februarie. Cum in cazul acestui vaccinrapelul se efectueaza la doua luni de zile de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )