Libnet.ro
UNICEF

16:00

Romania lucrului prost facut.Faleza abandonata la Dunare care a fost convertita de localnici in groapa de gunoi

Adevărul Adevărul,
Romania lucrului prost facut.Faleza abandonata la Dunare care a fost convertita de localnici in groapa de gunoi

Trei institutii ale statului roman s-au asociat in 2013 sa amenajeze o faleza pentru promenada pe malul Dunarii, in comuna ialomiteana Bordusani. Proiectul a fost lasat balta dupa ce s-au cheltuit peste 1,5 milioane de lei, iar localnicii umplu acum zona cu gunoaie. continuă pe Adevărul

FOTO Romania lucrului prost facut. Cladirea-fantoma care a costat 8,7 milioane de euro, dar a fost abandonata

Centrul Expozitional Moldova, construit pe 5. 300 de metri patrati, este macinat de timp. Dupa ce in decembrie 2010 s-a taiat panglica de inaugurare, cladirea a fost abandonata, in ea fiind organizate doar doua-trei targuri.

Romania lucrului prost facut. Cum s-au ras de pe fata pamantului 30 de hectare de padure pentru o partie de schi uitata

Guvernele care s-au succedat la conducerea Romaniei au abandonat rand pe rand un proiectele vizand construirea de partii de schi in diverse locuri ale tarii. Un exemplu elocvent este cel din comuna Horea, judetul Alba, unde s-au cheltuit inutil 1,5 milioane de lei si s-au taiat aiurea peste 30 de hectare de padure.

FOTO Romania lucrului prost facut. Campusul de 3 milioane de euro pentru liceul fara elevi de cazat. De doi ani, n-am mai vazut niciun muncitor

Edilii din Targu Jiu au decretat in 2008 construirea unui campus ultramodern, cu 98 de locuri, la Liceul Tehnologic Barsesti. Cladirea nu este gata nici acum, unitatea scolara a ajuns la un pas de desfiintare si niciun elev nu mai solicita sedere la internat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )