Libnet.ro
UNICEF

00:08

Romania si Marea Britanie, cele mai afectate de malware de pe Yahoo

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania si Marea Britanie, cele mai afectate de malware de pe Yahoo

Unele reclame de pe site-urile europene Yahoo au raspandit, saptamana trecuta, un atac de tip malware care este posibil sa fi afectat mii de utilizatori, in special din tara noastra, Marea Britanie si Franta, a anuntat compania, citata de Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Romania, una dintre cele mai afectate tari de un atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Un atac de tip malware a infectat serverul Yahoo! pentru publicitate in ultimele zile, iar tarile cele mai afectate de acest atac aparent motivat financiar sunt Romania, Marea Britanie si Franta, potrivit unei.

Ai intrat pe Yahoo zilele astea? Ai putea fi infectat. Romania, printre tarile cele mai afectate de un atac malware periculos

Doua firme de securitate au anuntat ca serverele de publicitate ale gigantului Yahoo au distribuit virusi catorva sute de mii de utilizatori, pe parcursul ultimelor zile.

Romania si Marea Britanie au fost tarile cu cele mai multe computere afectate de un nou atac informatic asupra serverelor Yahoo!

Yahoo! a fost victima unui atac informatic timp de mai multe zile la finalul lui 2013 si inceputul acestui an, iar ca urmare sute de mii de useri care au intrat pe site ar fi fost expusi unor virusi, cele mai multe computere afectate fiind in Romania, Marea Britanie si Franta, arata datele companiei olandeze Fox IT. Hackerii au profitat de vulnerabilitati din serverele de advertising ale Yahoo! si atacul a incetat, insa a avut o motivatie financiara si ridica un semnal de alarma si asupra limbajului Java, scrie Washington Post.

Marea Britanie, lovita de furtuni violente si inundatii cum nu a mai vazut in ultimii 20 de ani

Marea Britanie este afectata de cele mai violente furtuni din ultimii 20 de ani, au avertizat meteorologii, dupa ce Agentia de Mediu a emis 97 de avertismente de inundatii in Anglia si in Tara Galilor, in timp ce alte 244 de zone sunt in alerta de inundatii.

ANALIZA Cum au mers cele mai mari piete auto in 2013 - De la optimismul din China si SUA, pana la deznadejdea din sudul Europei

China este prima piata care trece de 20 milioane de autoturisme vandute intr-un singur an, SUA are cresteri constante de cativa ani, iar Marea Britanie a fost singura din Europa de Vest care a avansat puternic in 2013, arata datele privind vanzarile de masini noi. La polul opus, Germania este in scadere, Franta e la minimul ultimilor 15 ani, iar Italia nu are motive sa zambeasca. Cat despre piata romaneasca, ea raporteaza al saselea an consecutiv de declin.

One Direction, Emeli Sande si Michael Buble detin cele mai bine vandute albume ale anului 2013 in UK! Vezi aici ce artisti au mai prins un loc in top 40!

Ca la fiecare sfarsit de an, Marea Britanie si Statele Unite trag linie si realizeaza topul celor mai bine vandute.

Daily Mail: Vamesii maghiari cer mita romanilor care vor sa ajunga in Marea Britanie

Publicatia britanica The Daily Mail pare sa mai renunte la critica dura a imigrantilor romani care doresc sa ajunga in Albion, prezentand de curand un articol despre conditiile pe care acestia sunt nevoiti sa le suporte in autocarele ce au ca destinatie Marea Britanie.

Pretul locuintelor din Marea Britanie, la un nou maxim: cea mai mare crestere din ultimii 8 ani

Preturile locuintelor din Marea Britanie au inregistrat anul trecut o crestere de 8,4%, cea mai mare dupa 2006, sustinute de intensificarea peste asteptarile analistilor a operatiunilor de creditare a achizitiilor imobiliare, relateaza Bloomberg,.

Marea Britanie: Imigranti romani, arestati la doua zile de la anularea restrictiilor pe piata muncii

Mai multi romani, inclusiv o femeie, sositi in Marea Britanie pentru ingrijiri medicale gratuite, au fost arestati, vineri, la Londra, la doua zile dupa ridicarea restrictiilor impuse pe piata muncii. Aproximat.

Cameron vrea sa impuna UE limitarea accesului muncitorilor romani in Marea Britanie.

Premierul David Cameron a declarat, intr-un interviu pentru BBC, ca intentioneaza sa execite presiuni la Bruxelles pentru a limita accesul muncitorilor din Europa in Marea Britanie si ca va transforma reducerea imigratiei intr-o prioritate a renegocierii relatiei cu UE, relateaza Mediafax. Cameron a afirmat ca Marea Britanie trebuie sa schimbe modul in care imigrantii pot solicita beneficii sociale si, in acelasi timp, sa limiteze numarul celor care vin in cautarea unui loc de munca, teme .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )