Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor pentru perioada 2014-2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor pentru perioada 2014-2020

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor in cadrul politicii de coeziune UE pentru perioada 2014-2020, de 164 euro pe locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria, iar sumele destinate educatiei sunt prea mici, potrivit unui raport al Erste Bank. continuă pe Ziarul Bursa

Erste Bank: Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor pentru perioada 2014-2020

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor in cadrul politicii de coeziune UE pentru perioada 2014-2020, de 164 de euro pe locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria, iar sumele destinate educatiei sunt prea mici, potrivit unui raport al Erste Bank.

Romania a obtinut cele mai putine fonduri europene pe cap de locuitor pentru 2014-2020

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor in cadrul politicii de coeziune UE pentru perioada 2014-2020, de 164 euro pe locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria, iar sumele destinate educatiei sunt prea mici,.

Stimulent pentru cresterea Europei Centrale si de Est

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor in cadrul politicii de coeziune UE pentru perioada 2014-2020, de 164 euro pe locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria, iar sumele destinate educatiei sunt prea mici, potrivit unui raport al Erste Bank.

Romania, din nou la coada Europei.

Romania a obtinut cele mai reduse fonduri europene pe cap de locuitor in cadrul politicii de coeziune UE pentru perioada 2014-2020, de 164 euro pe locuitor pe an, la jumatate fata de Slovacia si Ungaria, iar sumele destinate educatiei sunt prea mici, potrivit unui raport al Erste Bank, citat de Mediafax. Analiza se refera la sase state din Europa Centrala si de Est, respectiv Romania, Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia si Croatia. Fondurile europene totale alocate pentru cele sase tari in .

Romania, printre cele mai CORUPTE tari din lume

Romania este printre cele mai corupte tari intr-un clasament ce cuprinde Europa si America de Nord. Un studiu realizat in acest an arata cum sta tara noastra la combaterea criminalitatii, transparenta.

Ministerul Dezvoltarii Regionale va aloca 200 milioane de euro din fonduri europene pentru finalizarea a 500 de scoli

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice MDRAP) va aloca 200 euro de lei din fonduri europene pentru finalizarea a 500 de scoli, incepute si neterminate de autoritatile locale. Potrivit ministrului Liviu Dragnea, citat de Agerpres, va fi realocata o suma de aproximativ 240 milioane euro din Programul Operational Sectorial de Transport si Programul Operational Sectorial de Mediu din care aproximativ 200 milioane euro vor fi repartizate pentru continuarea si finalizarea investitiilor la scoli si aproximativ 40 milioane pentru continuarea investitiilor la o serie de spitale.

Romania are cei mai multi tineri someri din Europa.

Romania este tara din UE cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare, a declarat, luni, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, citat de Mediafax. Romania inregistreaza cel mai mare procent NEET - cei fara slujba si cei care nu sunt cuprinsi in nicio forma de scolarizare - din tarile Uniunii Europene. La nivelul UE, in aceasta categorie, sunt 6,8 .

Sondaj KPMG: TVA si CAS sunt cele mai impovaratoare impozite din Romania

Taxa pe valoarea adaugata si contributiile sociale sunt considerate cele mai impovaratoare impozite din Romania de catre antreprenorii care au raspuns unui sondaj realizat de KPMG Romania.

Au fost casatoriti doar cateva luni! Cele mai scurte mariaje din showbiz-ul romanesc!

Casatoriile par sa nu mai reziste, in general, ca altadata. In showbiz, sunt chiar mai vulnerabile. Unele vedete au fost casatorite, spre exemplu, doar cateva luni. Iata cele mai scurte mariaje.

Cele mai tentante oferte, la o noua editie a Targului de Turism

Baimarenii care isi doresc o vacanta de neuitat, pot sa caute cele mai bune oferte la Targul de Turism, care va avea loc la Gold Plaza Baia Mare in perioada 28-30 martie, in incinta centrului comercial.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )