Libnet.ro
UNICEF

23:00

Romania a obtinut o medalie de argint si doua de bronz la CE de kaiac-canoe

B1 B1,
Romania a obtinut o medalie de argint si doua de bronz la CE de kaiac-canoe

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar OVello din Portugalia. Medalia de argint a fost castigata de echipajul. continuă pe B1

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Sportivii romani au obtinut, astazi, o medalie de argint si doua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar OVello Portugalia), informeaza site-ul oficial al competitiei.

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar O'Vello Portugalia), informeaza Mediafax.

O medalie de argint si doua de bronz pentru Romania, la Campionatele Europene de kaiac-canoe.

Sportivii romani au obtinut, sambata, o medalie de argint si noua de bronz la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Montemar OVello Portugalia), informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax. Medalia de argint a fost castigata de echipajul de canoe 4 format din Florin Comanici, Gabriel Gheoca, Catalin Costache si Iosif Chirila, pe distanta de 1000 de metri, cu timpul de 3 minute, 24 de secunde si 498 de miimi. Proba a fost castigata de un echipaj din Belarus, cu timpul .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )