Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romania participa la Targul International de Carte pentru Copii de la Bologna

Adevărul Adevărul,
Romania participa la Targul International de Carte pentru Copii de la Bologna

Romania va fi prezenta la Targul International de Carte pentru Copii de la Bologna, cea mai importanta manifestare la nivel mondial pentru cartea dedicata copiilor, care se desfasoara intre 30 martie si 2 aprilie. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine

ACTUALIZARE 16:41 Presedintele Klaus Iohannis a primit vineri, la Palatul Cotroceni, o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii, context in care a afirmat ca Romania ofera oportunitati foarte bune pentru investitiile straine.

Oferte generoase la Baby Boom, targul pentru copii

Dupa ce in toamna anului trecut legislatia rutiera a impus noi standarde de securitate pentru transportul copiilor, scaunelele de masina sunt acum la mare cautare. Ofertele cu care producatorii si.

Angelina Jolie, la prima aparitie publica dupa operatia de extirpare a ovarelor. Discursul emotionant sustinut pentru copii

Angelina Jolie a avut prima aparitie publica de la operatia de extirpare a ovarelor din cauza riscului crescut de cancer la care era expusa. Actrita a avut un discurs emotionant si incurajator pentru copiii din intreaga lume.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )