Libnet.ro
UNICEF

11:00

Romania va primi un raport MCV mai bun decat Bulgaria, afirma vicepremierul bulgar Ekaterina Zaharieva

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romania va primi un raport MCV mai bun decat Bulgaria, afirma vicepremierul bulgar Ekaterina Zaharieva

Romania va fi evaluata mai pozitiv decat Bulgaria in raportul Comisiei Europene CE) in domeniul Justitiei si Afacerilor Europene, a declarat sambata vicepremierul bulgar Ekaterina Zaharieva, relateaza site-ul Novinite. com. continuă pe Wall-Street Ro

Romania va primi un raport MCV mai bun decat Bulgaria, afirma vicepremierul bulgar Zaharieva

Romania va fi evaluata mai pozitiv decat Bulgaria in raportul Comisiei Europene CE) in domeniul Justitiei si Afacerilor Europene, a declarat sambata vicepremierul bulgar Ekaterina Zaharieva, relateaza site-ul Novinite. com.

Oficial bulgar: Romania va fi evaluata mai bine decat Bulgaria in raportul CE pe Justitie

Romania va fi evaluata mai pozitiv decat Bulgaria in raportul Comisiei Europene CE) in domeniul Justitiei si Afacerilor Europene, a declarat sambata vicepremierul bulgar Ekaterina Zaharieva, relateaza site-ul.

Oscar 2016. Son of Saul, cu romanul Levente Molnar, nominalizat la cel mai bun film strain

Lungmetrajul maghiar Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar in distributie, a fost nominalizat la editia din 2016 a premiilor Oscar, la categoria cel mai bun film intr-o limba straina,.

Un litru de benzina costa mai putin decat o sticla de apa imbuteliata. O predictie scandaloasa, gata sa devina realitate

Pretul titeiului Brent a scazut sub 30 de dolari pe baril pentru prima data incepand cu aprilie 2004, astfel ca un litru de benzina ar putea ajunge sa coste in Marea Britanie mai putin decat o sticla de apa imbuteliata, arata o predictie scandaloasa, care ar putea deveni insa realitate, potrivit The Telegraph.

Untold Festival, din Romania, a castigat premiul pentru cel mai bun mare festival din Europa

Untold Festival, cel mai mare eveniment muzical din 2015 din Romania, dupa numarul de spectatori, a castigat miercuri noapte premiul Best Major Festival, la Gala European Festivals Awards care a avut loc in Olanda.

Nominalizarile pentru Oscar 2016. Lungmetrajul Son of Saul, cu actorul roman Levente Molnar, favorit la categoria cel mai bun film intr-o limba straina

Adam McKay, George Miller, Alejandro Gonzalez Inarritu, Lenny Abrahamson si Tom McCarthy au fost nominalizati la cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar, la categoria cea mai buna regie, potrivit site-ului oficial al evenimentului, citat de Mediafax.

Zeama care alunga boala: supa de pasare cu taietei, cel mai bun leac pentru raceala, dupa o reteta din Baragan

O vorba din batrani zice ca acest fel de mancare te scoala de pe boala. Fie ca e vorba de o raceala sau de o mahmureala dupa o petrecere de o noapte, supa de pasare face minuni. Preparata in casa, cu legume din belsug, dar mai ales cu taietei facuti si ei pe loc, nu cumparati din supermarket, supa de pasare este un adevarat medicament.

De ce adorm femeile mai greu decat barbatii. Explicatia stiintifica: isi folosesc mai mult creierul si sunt mai sensibile

Specialistii sustin ca insomnia este mult mai des intalnita in cazul femeilor decat al barbatilor. Psihologii au precizat ca reprezentantele sexului frumos tind sa subevalueze durata somnului.

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )