Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania a primit pana acum aproape 1,3 milioane de doze de vaccin anti-COVID

Adevărul Adevărul,
Romania a primit pana acum aproape 1,3 milioane de doze de vaccin anti-COVID

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a anuntat ca, pana acum, in Romania au ajuns 1. 449 de doze de vaccin, fiind administrate peste 891. in ultimele 24 de ore, au fost imunizate peste 35. 000 de persoane. continuă pe Adevărul

Florin Citu sustine ca nu a primit nici acum planurile de restructurare ale companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Cine va mai beneficia de subventii (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca nu a primit pana acum planurile de restructurare de la sefii companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Seful Guvernului a punctat ca ori acestia vor veni cu pl.

Valeriu Gheorghita: Pana acum nu au aparut reactii necunoscute la vaccinul anti-COVID-19. La nivel mondial sunt peste 100 de milioane de persoane vaccinate

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei nationale de vaccinare anti-COVID-19, a declarat ca, pana acum, nu s-au inregistrat reactii la vaccin care nu se regasesc in rezumatul caracteristicilor produsului.

Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Ce stim pana acum despre vaccinurile permise in UE

In prezent sunt trei vaccinuri autorizate in Uniunea Europeana, anti-COVID. Este vorba despre vaccinul de la Pfizer BioNTech, primul autorizat si despre cel produs de compania Moderna, cel de-al doilea autorizat. Altreilea vaccin anti-COVID este cel Universitatii Oxford AstraZeneca. Iata cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID. Cand ne vom putea alege vaccinul anti-COVID Cel .

Top 3 alimente care ne-au pacalit pana acum. De ce sunt daunatoare

Sunt alimente despre care credeai ca sunt sanatoase, insa la o analiza amanuntita ai putea sa descoperi ca nu sunt chiar asa precum credeai tu. Din aceasta categorie fac parte si: siropul de agave, folosit ca inlocuitor al zaharului, ulei de cocos, ca inlocuitor pentru floarea soarelui sau sucurile stoarse din fructe si legume, ca .

Peste 661.000 de persoane, vaccinate pana acum in Romania: Cate vaccinuri au fost administrate in ultimele 24 de ore, la nivel national

Comitetul National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV)anunta luni seara ca in ultimele 24 de ore, in Romania, au fost vaccinate peste 35. 000 de persoane, astfel c.

Vaccinarea in Romania: Aproximativ 15.500 de persoane imunizate in ultima zi Peste 656.000 de persoane au fost vaccinate pana acum in tara noastra

510 persoane au fost vaccinate impotriva Covid-19 in ultimele 24 de ore in Romania, dintre care 7. 571 au fost imunizate cu Pfizer, iar 7. 939 cu Moderna, a anuntat Comitetul national de coordonare a vaccinarii anti-Covid. in total, de la debutul campaniei de vaccinare, 656. 177 de persoane au fost inoculate cu unul dintre vaccinuri.

Vaccinarea in Romania: 19.260 de persoane imunizate in ultima zi 647.690 de persoane au fost vaccinate pana acum in tara noastra

260 de persoane au fost vaccinate anti-Covid in ultimele 24 de ore in Romania, dintre care in jur de 11. 117 au fost imunizate cu Pfizer, iar 8. 143 cu Moderna, a anuntat Comitetul national pentru coordonarea vaccinarii anti-COVID. in total, de la debutul campaniei de vaccinare, 647. 690 de persoane au fost inoculate cu unul dintre vaccinuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )