Libnet.ro
UNICEF

19:45

Romania, pe primul loc in topul celor mai frumoase cimitire din lume

B1 B1,
Romania, pe primul loc in topul celor mai frumoase cimitire din lume

Romania se remarca in lume cu Transfagarasanul, cel mai frumos drum din lume, se afla pe primul loc in ceea ce priveste scaderea averii populatiei, dar mai nou, se afla si in topul clasamentului. continuă pe B1

Bloodrayne si Highlander, pelicule de 25 de milioane de dolari realizate in Bucuresti. Vezi topul celor mai costisitoare productii filmate in Capitala

Bucuresti este o destinatie sigura si ieftina pentru productii cinematografice, lucru care a determinat tot mai multi producatori sa aleaga capitala Romaniei drept decor pentru povestile pe care vor sa le.

Djokovic va termina anul pe primul loc in clasamentul ATP

Sarbul Novak Djokovic va incheia anul 2012 pe primul loc in clasamentul mondial indiferent de rezultatele ultimelor turnee programate in circuitul profesionist.

Preedintii celor mai importante banci spaniole ii cer premierului sa solicite sprijin financiar international

Presedintii celor mai importante banci din Spania ii cer premierului Mariano Rajoy sa ceara cat mai repede in mod oficial sprijin financiar international pentru redresarea sistemului, relateaza sursele de presa.

Presedintii celor mai importante banci spaniole ii cer premierului sa solicite sprijin financiar international

In Spania, presedintii celor mai importante banci ii cer premierului Mariano Rajoy sa ceara cat mai repede in mod oficial sprijin financiar international pentru redresarea sistemului. La rindul sau, seful guvernului spune ca va cere ajutorul numai daca va considera ca este in interesul tarii.

A scapat Traian Basescu de suspendare? Dan Voiculescu raspunde celor mai importante intrebari ale momentului

In editia de luni seara a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gadea il are ca invitat special pe Dan Voiculescu, adversarul politic cel mai temut al lui Traian Basescu!Profesorul vine sa raspunda unor intrebari.

Un jurnalist grec a fost arestat pentru dezvaluirea celor mai mari evazionisti ai tarii

Politia din Grecia l-a arestat pe unul dintre cei mai importanti jurnalisti din tara, dupa ce ziarul pe care-l detine, HotDoc, a pubicat asa numita Lista Lagarde, care contine identitatea a peste 2000 de.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )