Libnet.ro
UNICEF

22:30

Romania, reclamata la OLAF din cauza lui Sebastian Ghita

Antena3 Antena3,
Romania, reclamata la OLAF din cauza lui Sebastian Ghita

Oficiul european de lupta anti-frauda cerceteaza Romania ca urmare a unei licitatii a STS pentru extinderea sistemului 112. Furnizorul IT suedez reclama faptul ca au licitat doar companii despre care. continuă pe Antena3

Procesatori de lapte acuza bancile ca nu pot plati furnizorii din cauza ca refuza sa le dea numerar

Procesatori de lapte din judetul Suceava reclama ca nu pot sa-si plateasca crescatorii de animale de la care fac achizitii de lapte din cauza ca unele banci nu le permit sa retraga numerar mai mult de 10. 000 de lei din conturi, motivand noile prevederi.

Ucraina: Aproape 1.000 de muncitori, BLOCATI in mine din cauza confruntarilor

Aproape 1. 000 de muncitori au ramas blocati, miercuri, in doua mine din estul Ucrainei, din cauza unor pene de electricitate provocate de confruntarile militare.

VIDEO Consiliul pentru Combaterea Discriminarii amendeaza ACR pentru o campanie premiata international, seatbeltb00bing, din cauza continutului misogin

Automobil Clubul Roman ACR) a fost sanctionat de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru o campanie premiata international, seatbeltb00bing, menita sa incurajeze purtarea centurii de siguranta. Potrivit unui comunicat al Coalitiei pentru Egalitate de Gen, CNCD a amendat ACR cu amenda contraventionala de 2. 000 de lei, dupa ce aceasta organizatie a semnalat ca mesajele si imaginile incluse in campanie lezeaza dreptul la demnitatea personala a femeilor din cauza continutului misogin al acestora.

Indonezia: Peste 6.000 de persoane au fost evacuate din cauza intensificarii activitatii vulcanului Sinabung. Alerta a fost ridicata la cel mai inalt nivel

Autoritatile indoneziene au ordonat evazuarea a peste 6. 000 de persoane care locuiesc in apropiere de Sinabung, pe Insula Sumatra, din cauza intensificarii activitatii vulcanice, informeaza agentia DPA. Potrivit.

Barlad: Pacientii unui spital au fost evacuati din cauza unei batai intre vizitatori

Pacientii spitalului judetean din Barlad au fost evacuati de urgenta din saloane, din cauza unei batai intre vizitatori. Este vorba de trei barbati care au inceput sa se certe pe holurile unitatii.

Intarzieri pe aeroportul din Tel Aviv, inclusiv la curse spre Romania, din cauza unui exercitiu militar

Mai multe curse aeriene internationale cu decolare din Tel Aviv, inclusiv spre Romania, au intarzieri miercuri seara, din cauza unui exercitiu organizat de Fortele aeriene israeliene, informeaza site-ul ziarului Haaretz.

Echipa din Primera Division retrogradata din cauza datoriilor

Oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania LFP) au decis sa o retrogradeze pe Elche, echipa care a incheiat sezonul pe locul al 13-lea, din cauza unor datorii neplatite la timp.

Istoria de repeta: Elevii de clasa a III-a nu vor avea manuale noi din toamna din cauza licitatiei tarzie

Elevii care intra in toamna in clasa a treia nu vor primi manuale noi din cauza licitatiei tarzie care a inceput acum o luna si jumatate. Ministrul Educatiei spune ca nu mai este timp pentru depunerea.

Maroc: Jennifer Lopez, data in judecata din cauza unui show considerat prea sexy

Cantareata Jennifer Lopez a fost data in judecata de o asociatie cu scopuri educative din Maroc, dupa un concert prea sexy pe care artista americana l-a sustinut recent in aceasta tara conservatoare. Pe.

Bucuresti: 4 muncitori protesteaza pe un bloc din cauza ca nu si-au primit salariile la timp (VIDEO)

Cel putin patru muncitori protesteaza pe un bloc de zece etaje din Bucuresti, informeaza B1 TV. Acestia amenintau ca se arunca in gol daca cel care trebuia sa le dea banii pe munca prestata nu se va prezenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )