Libnet.ro
UNICEF

15:00

Romania s-a ales cu 2 mld euro din banii europeni anul trecut.

România Liberă România Liberă,
Romania s-a ales cu 2 mld euro din banii europeni anul trecut.

Topul statelor-magnet pentru fondurile europene are un lider incontestabil-Polonia. Romania s-a plasat anul trecut pe locul 7, cu sume atrase de 3,44 miliarde euro la contributii de 1,45 miliarde. Vestea buna este ca am atras mai multi bani decat au reprezentat contributiile tarii noastre la bugetul de 138 mililarde euro al UE. Vestea proasta este ca ne situam mult sub Polonia-a reusit sa fie pe primul loc si la valoarea sumelor atrase, nu doar la castigul net, depasind chiar si . continuă pe România Liberă

Nicolaescu: Avem nevoie de cel putin 12 mld. euro pentru a pune infrastructura medicala la punct.

Ministrul sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, la Realitatea TV, ca Romania are nevoie de cel putin 12-14 miliarde de euro pentru a pune infrastructura medicala la punct. La acesti bani s-ar adauga costurile pe care le implica serviciile medicale, conform ministrului Sanatatii. Raspunsul este usor pe ceea ce se numeste infrastructura si greu pentru ceea ce inseamna servicii medicale. Pentru ceea ce inseamna infrastructura stim. E nevoie sa avem cca 100. 000 de paturi, trebuie sa fie .

Peste 5,6 miliarde euro din finantarile europene au ajuns deja la proiectele de investitii ...

Platile pe care Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP) le-a facut pana acum catre beneficiarii finan-tarilor europene disponibile pentru agricultura si dezvoltare rurala depasesc 5,6 miliarde euro, ceea ce inseamna peste 63% din fondurile nerambursabile alocate Romaniei de Uniunea Europeana, in exercitiul financiar 2007-2013. Acest sprijin, disponibil prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR) 2007-2013, este acordat pentru proiecte de investitii prin care se .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )