Libnet.ro
UNICEF

00:08

Romania va semna cu FMI un nou acord stand-by, de patru miliarde de euro, pe doi ani

Antena3 Antena3,
Romania va semna cu FMI un nou acord stand-by, de patru miliarde de euro, pe doi ani

Autoritatile romane au convenit cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE) un acord preventiv pe doi ani, in valoare de patru miliarde euro, suma ce va fi impartita egal de cele doua. continuă pe Antena3

Romania va semna cu FMI un nou acord stand-by, de patru miliarde de euro

Autoritatile romane au convenit cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE) un acord preventiv pe doi ani, in valoare de patru miliarde euro, suma ce va fi impartita egal de cele doua.

CE: Romania a semnat un acord cu FMI pentru 4 miliarde euro

Comisia Europeana CE) a afirmat oficial ca Guvernul tarii noastre a semnat un un nou program economic ce ar putea fi sustinut de un Acord Stand-By ASB) pe 24 de luni cu FMI, in jurul valorii totale de 4 miliarde euro, potrivit unui comunicat de presa.

CE: Romania a semnat un acord cu FMI pentru 4 miliarde euro

Comisia Europeana CE) a afirmat oficial ca Guvernul tarii noastre a semnat un nou program economic ce ar putea fi sustinut de un Acord Stand-By ASB) pe 24 de luni cu FMI, in jurul valorii totale de 4 miliarde euro, potrivit unui comunicat de presa.

Guvernul a convenit cu FMI si Comisia Europeana un nou acord de 4 mld. euro

Autoritatile romane au convenit cu Fondul Monetar International FMI) si Comisia Europeana CE) un acord preventiv pe doi ani care va totaliza patru miliarde euro, suma impartita egal de cele doua institutii financiare internationale, acordul stand-by.

FMI prezinta miercuri concluziile discutiilor de la Bucuresti privind un nou acord cu Romania

Fondul Monetar International FMI) organizeaza miercuri o conferinta de presa ca urmare a finalizarii discutiilor privind un nou acord cu Romania.

Victor Ponta: Negocierile pentru un nou acord cu FMI s-au incheiat

Premierul Victor Ponta a anuntat ca Guvernul a incheiat negocierile cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala pentru un nou acord. Misiunea FMI se afla la Bucuresti pentru discutii.

FMI prezinta astazi concluziile discutiilor privind un nou acord cu tara noastra

Fondul Monetar International FMI) organizeaza astazi o conferinta de presa ca urmare a finalizarii discutiilor privind un nou acord cu tara noastra.

Victor Ponta: Negocierile pentru un nou acord cu FMI s-au incheiat

Premierul Victor Ponta a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca tara noastra are un nou acord cu Fondul Monetar International FMI), adaugand ca mai multe detalii vor fi oferite miercuri.

Reprezentantii FMI si CE, fata in fata cu Victor Ponta. Demareaza discutiile privind un nou acord de tip preventiv

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu reprezentantii FMI si Comisiei Europene la Ministerul de Finante. Discutiile se vor purta pentru stabilirea angajamentelor unui nou acord de tip preventiv. Dis.

Guvernul a incheiat negocierile pentru un nou acord cu FMI

Guvernul a incheiat negocierile cu Fondul Monetar International, Comisia Europeana si Banca Mondiala pentru un nou acord, a anuntat, ieri, premierul Victor Ponta.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )