Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romania va semna cu Ungaria, Bulgaria si Slovacia un acord pentru conectarea retelelor de gaze

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Romania va semna cu Ungaria, Bulgaria si Slovacia un acord pentru conectarea retelelor de gaze

Romania, Ungaria, Bulgaria si Slovacia isi vor conecta retelele de conducte de gaze si le vor modifica pentru a fi potrivite ca sa permita tranzitul invers, a declarat ieri Peter Szijjarto, ministrul Afacerilor Externe si Comertului, la M1, canalul maghiar de televiziune, potrivit comunicat de pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe al Ungariei. continuă pe Ziarul Bursa

Cum vor Romania, Ungaria, Bulgaria si Slovacia sa reduca dependenta de gazele rusesti

Ungaria, Romania, Bulgaria si Slovacia urmeaza sa semneze un acord de interconectare a retelelor lor de gaze naturale care sa permita si tranzitul invers, a anuntat, joi seara, Peter Szijjarto, ministrul maghiar al Afacerilor Externe si Comertului pe postul public de televiziune M1, relateaza MTI.

BVB si Camera de Comert semneaza un acord pentru sustinerea antreprenorilor locali

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) si Bursa de Valori Bucuresti BVB) au semnat joi, 21 mai 2015, un protocol de colaborare, in baza caruia cele doua entitati vor colabora pentru sustinerea comunitatii de antreprenori din Romania, pentru.

SURSE: Moscova si Paris ar putea ajunge la un acord pentru contractul Mistral saptamana viitoare

Moscova si Paris au pornit o noua runda de discutii pe tema cotnractului Mistral. De altfel, planul este sa se ajunga la un acord acceptat de ambele parti saptamana viitoare. Un oficial de rang.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )