Libnet.ro
UNICEF

22:00

Romania, sub ape! E85, una dintre cele mai importante drumuri din tara, a fost inchis (VIDEO)

B1 B1,
Romania, sub ape! E85, una dintre cele mai importante drumuri din tara, a fost inchis (VIDEO)

Este cod rosu de inundatii in sase judete din tara. Iar vestile sunt in continuare extrem de proaste. Meteorologii au anuntat precipitatii de pana la 100 de litri pe metru patrat. Situatia. continuă pe B1

Inundatii devastatoare: Romania, sub ape (VIDEO)

Doi oameni morti, sute de gospodarii inundate, drumuri inchise, trenuri anulate, zeci de localitati afectate puternic. Este un prim bilant cutremurator al inundatiilor care s-au abatut asupra Moldovei.

Unul dintre cele mai mari mituri despre corpul uman, demontat

Daca ai un minim interes fata de stiinta, cu siguranta ai auzit teoria potrivit careia, la fiecare sapte ani, ai un corp nou. Desigur, nu in intregime, ci la nivel celular. Oricat de dragut ar suna ideea sa devii un om aproape nou la fiecare sapte ani, acesta nu e decat un mit. Este similar [].

O nava franceza a detectat semnale ce ar proveni de la una dintre cutiile negre ale zborului MS 804 EgyptAir

O nava apartinand Marinei franceze a detectat semnale provenind probabil de la una dintre cele doua cutii ale zborului MS804 EgyptAir pe ruta Paris-Cairo, care s-a prabusit pe 19 mai in Marea mediterana cu 66 de persoane la bord, au anuntat.

Top 10 cele mai trasnite idei de copiat. Cum incearca elevii sa triseze la examene

In timp ce unii elevi stau cu burta pe carte si se pregatesc temeinic pentru examene, altii recurg la metode dintre cele mai trasnite pentru a trisa, copiind raspunsurile de pe fituici.

Tara cu cele mai dure masuri antifumat: S-a propus interzicerea vanzarii de tigari celor nascuti dupa anul 2001

Guvernul australian continua cu masurile dure impotriva fumatului, si anume s-a propus chiar interzicerea vanzarii de tigari celor nascuti dupa anul 2001. Un pachet al uneia dintre cele mai.

Mark Zuckerberg este un dictator! Ce alte pareri mai are fondatorul Pirate Bay despre Facebook

Facebook a devenit o retea atat de extinsa incat poate fi considerata drept una dintre cele mai mari natiuni ale lumii, iar Mark Zuckerberg, fondatorul retelei, este un fel de dictator al.

Fondatorul Pirate Bay: Zuckerberg e dictatorul celei mai mari natiuni

Peter Sunde, fondatorul Pirate Bay, are o viziune destul de transanta despre Facebook. Acesta spune ca Europa ar trebui sa ia masuri pentru a opri gigantica retea sociala. Facebook a devenit atat de dominant incat poate fi considerat drept una dintre cele mai mari natiuni ale lumii, iar Mark Zuckerberg e dictatorul, a mai spus [].

Peter Sunde, Pirate Bay: Mark Zukerberg este dictatorul celei mai mari natiuni din lume

Facebook a capatat o pozitie atat de dominanta, incat a devenit una dintre cele mai mari natiuni ale lumii, iar CEO-ul ei, Mark Zuckerberg, este dictatorul acestei tari, a declarat Peter Sunde, cofondator al site-ului Pirate Bay,.

Romania, Ungaria si Bulgaria, vizate de cele mai multe investigatii ale centrului antifrauda al UE

Fonduri europene in valoare de aproape un miliard de dolari au fost acordate anul trecut unor solicitanti necinstiti, cei mai multi dintre ei provenind din Romania, Ungaria si Bulgaria, conform raportului pe 2015 al Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF).

Trei femei de peste 87 de ani candideaza pentru Consiliul Local dintr-o comuna. Una dintre ele nici nu stia ca este pe liste

Trei femei de 87, 90 si 91 de ani sunt pe listele de candidati pentru Consiliul Local din comuna Simburesti, judetul Olt. Totusi, una dintre ele este imobilizata la pat, iar o alta nici macar nu stia ca es.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )