Libnet.ro
UNICEF

20:30

Romania in top 10 mondial la scumpirea benzinei

România Liberă România Liberă,
Romania in top 10 mondial la scumpirea benzinei

Romania este pe locul intai la cea mai mare crestere a pretului benzinei la nivel mondial. Scumpirea a avut loc dupa introducerea taxei suplimentare de 7 eurocenti pe litrul de carburant si dupa schimbarea formulei de calcul a accizei, astfel benzina din Romania este mai scumpa ca in Austria. continuă pe România Liberă

Top 10: Vedetele Cupei Mondiale 2014

Putin peste 48 de ore ne despart de cel mai important turneu de fotbal-Cupa Mondiala. Messi, Ronaldo sau Diego Costa sunt doar cativa dintre jucatorii de la care fanii asteapta executii de mare finete dar si inspiratie. Pentru ca miza este Cupa Mondiala- cel mai ravnit trofeu din fotbalul mondial.

Fuziune in piata de avocatura: Squire Patton Boggs intra in top 25 mondial

Squire Sanders si Patton Boggs si-au anuntat recent finalizarea fuziunii sub denumirea Squire Patton Boggs. Entitatea nou creata numara 1. 500 avocati in 44 de birouri din 21 de tari, cifre care o plaseaza in top 25 firme la nivel global, dupa numarul.

Top 10: cei mai mari jucatori din economie: Dacia accelereaza si depaseste in premiera Petrom

Automobile Dacia a reusit in premiera sa depaseasca Petrom in clasamentul celor mai mari companii din Romania. Producatorul auto a avut in 2013 afaceri 18,4 mld. lei 4,1 mld. euro), cu 330 mil. lei mai mult decat compania petroliera. Petrom ramane.

TOP 10: cele mai nefericite tari

Dreptul la fericire nu este recunoscut ca fiind un drept fundamental al omului, asa cum sunt viata, libertatea sau proprietatea. Cu toate acestea, in societatile in care nevoile primare ale cetatenilor nu sunt satisfacute, emotiile pozitive sunt o.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )