Libnet.ro
UNICEF

12:30

Romania vs Ungaria: Aproximativ 2900 de suporteri maghiari vor face deplasarea la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Romania vs Ungaria: Aproximativ 2900 de suporteri maghiari vor face deplasarea la Bucuresti

Ungaria va fi sustinuta de aproximativ 2900 de suporteri la meciul cu Romania, din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din 2014. La dispozitia fanilor romani au fost puse in vanzare 48. 400 de bilete. continuă pe Hotnews

Romania - Ungaria/Aproximativ 2.900 de suporteri unguri, asteptati la Bucuresti

Aproximativ 2900 de suporteri unguri vor veni la Bucuresti pentru meciul cu Romania, de vineri, din preliminariile CM 2014, la dispozitia fanilor romani fiind puse in vanzare 48. 400 de bilete, au anuntat organizatorii partidei, intr-o conferinta de presa.

Romania vs Ungaria: Interes scazut al maghiarilor - Vor returna peste 2000 de bilete

Pentru partida cu Romania de pe Arena Nationala - preliminarii Campionatul Mondial de Fotbal), Federatia de la Budapesta a cerut aproximativ 5000 de bilete. In saptamana disputei, oficialii maghiari vor returna aproximativ 2000 de tichete, din lipsa de interes, informeaza gsp. ro.

Circa 2.900 de suporteri ungari vor veni la Bucuresti, pentru meciul de vineri

Circa 2. 900 de suporteri unguri vor veni, vineri, la Bucuresti, pentru meciul cu Romania, din preliminariile Cupei Mondiale 2014. Organizatorii partidei au anuntat ca au pus in vanzare la dispozitia fanilor.

Selectionerul Ungariei: Fanii romani vor face o atmosfera infernala, trebuie insa sa jucam la victorie

Sandor Egervari, selectionerul Ungariei, a vorbit cu presa maghiara despre meciul Ungariei de la Bucuresti. Trebuie sa jucam la victorie, cu toate ca fanii romani vor face o atmosfera infernala. Vom incerca sa ne concentram doar asupra jocului, a precizat Egervari. Meciul Romania - Ungaria va avea loc vineri, de la ora 21:00, pe Arena Nationala.

Meciul Romania-Ungaria de vineri restrictioneaza traficul in Bucuresti. Soferii vor putea folosi rutele ocolitoare

Traficul rutier va fi restrictionat vineri, in ziua meciului de fotbal Romania-Ungaria, pe mai multe artere din zona National Arena, exceptie urmand sa faca doar vehiculele RATB si cele destinate situatiilor de urgenta.

Cinism. Mircea Sandu vrea sa mangaie familia copilului ucis de caini cu bilete la Romania-Ungaria

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, ca va oferi familiei copilului ucis de caini vagabonzi trei bilete la meciul Romania - Ungaria. Poate aducem o mangiere.

CONFERINTA Victor Piturca, despre meciul Romania - Ungaria. Pe cine se bazeaza selectionerul nationalei de fotbal

Romania - Ungaria / Selectionerul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Victor Piturca a vorbit despre meciul de vineri, cu Ungaria, care se va desfasura pe Arena Nationala incepand cu ora 21.

Romania - Ungaria. Mircea Sandu despre meciul cu maghiarii: Trei puncte sau iesim din joc!

Romania - Ungaria / Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a prefatat meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei. Partida se va desfasura pe Arena Nationala si va fi transmisa de TVR, incepand cu ora 21.

Romania - Ungaria. Mircea Sandu, despre meciul cu maghiarii: Trei puncte sau iesim din joc!

Romania - Ungaria / Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a prefatat meciul pe care Romania il va sustine vineri impotriva Ungariei. Partida se va desfasura pe Arena Nationala si va fi transmisa de TVR, incepand cu ora 21.

PCC si Fortissimo Capital vor face saptamana viitoare o oferta pentru preluarea Oltchim

PCC SE, actionarul minoritar al Oltchim, si fondul israelian de investitii Fortissimo Capital vor forma un consortiu pentru privatizarea combinatului valcean si au transmis, in cadrul discutiilor de astazi, ministrului Varujan Vosganian, ca vor face saptamana viitoare o oferta in acest sens, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )