Libnet.ro
UNICEF

19:31

Romania vrea sa atraga mai multi turisti din Republica Moldova, dupa ce intra in vigoare abolirea regimului de vize in UE

Adevărul Adevărul,
Romania vrea sa atraga mai multi turisti din Republica Moldova, dupa ce intra in vigoare abolirea regimului de vize in UE

Ridicarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova care calatoresc in spatiul Schengen, dar si campaniile viitoare de promovare la Chisinau a destinatiilor romanesti, vor aduce in Romania un plus de peste 10. 000 de turisti din tara vecina in acest an, estimeaza Razvan Filipescu, presedintele Autoritatea Nationala pentru Turism. continuă pe Adevărul

Ridicarea vizelor poate aduce un plus de 10.000 de turisti din Republica Moldova

Ridicarea vizelor pentru cetatenii Republicii Moldova care calatoresc in spatiul Schengen, dar si campaniile viitoare de promovare la Chisinau a destinatiilor romanesti, vor aduce in Romania un plus de peste 10. 000 de turisti din tara vecina in acest.

Cea mai mare banca din Grecia vrea sa atraga fonduri de 2,1 miliarde de euro prin vanzarea de actiuni

National Bank of Greece NBG), cea mai mare banca din Grecia, vrea sa vanda actiuni in valoare de 2,1 miliarde de euro pentru a acoperi un deficit de capital identificat de banca centrala in cadrul unor teste de stres.

Romania cere SUA sa trimita mai multi soldati si tehnica militara in zona tarii noastre

Romania a cerut Statelor Unite sa trimita mai multi soldati si tehnica militara in zona tarii noastre. Secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Externe Bogdan Aurescu a fost la Washington si a avut discu.

Mircea Geoana: PSD, cel mai mare partid din Romania, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la prezidentiale

Senatorul social-democrat Mircea Geoana sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PSD, cel mai mare partid din tara, nu isi permite sa nu aiba un candidat propriu la alegerile prezidentiale, in conditiile in care astazi sunt doua variante: un Presedinte si un Guvern de stanga care reconstruiec Romania sau o coagulare a fortelor de dreapta in jurul lui Traian Basescu si continuarea regimului bolnav pe care acesta l-a ridicat in 10 ani.

Romania are cel mai mare numar de decese rutiere la un milion de locuitori

Romania are cea mai mare cota de piata a concurentilor in transportul feroviar de marfa, insa, cu toate acestea infrastructura este evaluata prost, sustine un raport al Comisiei Europene, care adauga si faptul ca in Romania se gaseste cea mai mare rata a deceselor rutiere la un milion de locuitori.

Avem cel mai mic pret din Europa la carnea de porc

Pretul carnii de porc din Romania este cel mai mic de pe piata europeana la ora actuala, aducand pierderi considerabile fermierilor din sector, sustine Ioan Ladosi, presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania APCPR).

Cosmin Contra despre Atletico Madrid: Este cea mai buna echipa din Europa

Atletico Madrid traverseaza unul din cele mai bune sezoane din istorie, formatia pregatita de Diego Simeone aflandu-se pe primul loc in Primera Division si in semifinalele Champions League dupa ce a eliminat-o pe Barcelona). Este o echipa in forma, cu un lot foarte valoros. Este cea mai buna echipa din Europa in acest moment, a declarat Cosmin Contra, antrenorul celor de la Getafe.

Cel mai scump apartament din Bucuresti, valorand un milion de euro, a fost vandut

Pentrhouse-ul de 600 de metri patrati din centrul Bucurestiului, evaluat drept cel mai scump apartament din Bucuresti, a fost cumparat cu un milion de euro, scrie Digi 24. Apartamentul este situat la etajul al.

Dolarul - la cel mai slab curs din ultimele cinci luni, fata de valutele majore

Dolarul era tranzactionat ieri, pe piata americana, la cel mai slab curs din ultimele cinci luni, raportat la un cos alcatuit din alte valute majore, pe fondul speculatiilor potrivit carora minutele reuniunii din martie a Federal Reserve Fed) ar putea submina increderea care a stat la baza aprecierii recente a monedei SUA.

Mai multi artisti de la noi sustin campania caritabila ASTAZI TU DARUIESTI! Alatura-te si tu!

Campania ASTAZI TU DARUIESTI! este o campanie de implicare sociala desfasurata de cluburile Rotaract din Districtul 2241 Romania si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4067 seconds )