Libnet.ro
UNICEF

11:30

Romania, zece ani in NATO. ce spune Sorin Ducaru.

România Liberă România Liberă,
Romania, zece ani in NATO. ce spune Sorin Ducaru.

Sorin Ducaru, asistent al Secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente, a povestit, pentru MEDIAFAX, ca a sarbatorit aderarea Romaniei la Alianta, la 29 martie 2004, la Casa Alba, impreuna cu fetita sa de 6 luni, in mijlocul reprezentantilor comunitatii romanesti din SUA. Momentul aderarii Romaniei la NATO, reprezentat de depunerea catre statul depozitar SUA) a protocolului de aderare al tarii noastre, ratificat de Parlamentul Romaniei si de cele ale statelor deja membre . continuă pe România Liberă

Romania, zece ani in NATO. Ce spune Sorin Ducaru.

Sorin Ducaru, asistent al Secretarului general NATO pentru riscuri de securitate emergente, a povestit, pentru MEDIAFAX, ca a sarbatorit aderarea Romaniei la Alianta, la 29 martie 2004, la Casa Alba, impreuna cu fetita sa de 6 luni, in mijlocul reprezentantilor comunitatii romanesti din SUA. Momentul aderarii Romaniei la NATO, reprezentat de depunerea catre statul depozitar SUA) a protocolului de aderare al tarii noastre, ratificat de Parlamentul Romaniei si de cele ale statelor deja membre .

MAE: Cei zece ani in NATO au consolidat profilul strategic al tarii noastre

MAE isi exprima satisfactia pentru aniversarea, sambata, a 10 ani de la intrarea Romaniei in NATO, afirmand ca succesul tarii noastre in Alianta n-ar fi fost posibil fara jertfa si eroismul militarilor romani, care au luptat umar la umar cu cei.

Situatie STUPEFIANTA. A aflat ca este MORT de zece ani de zile, desi traieste fericit alaturi de familie. Cum a fost posibil acest lucru

In Romania, poti trai si cu buletin, si cu act de deces, fara ca cineva sa se sesizeze. Un barbat din Galati a avut socul vietii lui cand a aflat ca este mort de zece ani. in acte! Desi nu a trait.

Romania face bilantul celor zece ani de cand a devenit membru NATO. GALERIE FOTO.

Generalul Sorin Ioan a deschis, in 2002, frontul militarilor romani in Afganistan. Se intampla cu doi ani inainte ca Romania sa adere la NATO si cu doisprezece ani inainte ca NATO sa decida retragerea trupelor din aceasta tara macinata de razboi. A mers in desert, alaturi de soldati, pe care i-a invatat cum sa supravietuiasca in astfel de conditii si a negociat cu oficialii americani si afgani planurile de actiune impotriva talibanilor. A luptat in Irak si in Balcanii de Vest. In perioada .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )