Libnet.ro
UNICEF

10:00

Romanii, cei mai numerosi imigranti din 2015 in Germania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romanii, cei mai numerosi imigranti din 2015 in Germania

Romanii, polonezii si bulgarii se afla in fruntea clasamentului celor care au venit sa se instaleze in Germania, unde imigrantia din statele membre UE a atins un nou nivel-record in 2015, cu peste 685. 000 de persoane, arata statisticile oficiale, scrie. continuă pe Wall-Street Ro

Cei mai multi dintre imigrantii europeni stabiliti in Germania sunt romani

Imigratia din tari ale Uniunii Europene UE) a atins anul trecut un nivel record in Germania, cu peste 685. 000 de persoane, cei mai multi fiind romani, polonezi si bulgari, care s-au instalat pe teritoriul german in numar foarte mare, noteaza sambata cotidianul Die Welt, citand statistici oficiale, informeaza AFP .

Eurobarometru: Romanii, printre cei mai multumiti de apartenenta la UE si printre cei mai dezinteresati de terorism

Romanii sunt printre cei mai multumiti cetateni de apartenenta tarii lor la UE, avand incredere mare in Parlamentul European, potrivit Eurobarometrului din luna aprilie, care arata si ca romanii cred ca somajul si agricultura sunt domeniile in care.

Eurostat: Cei mai multi ingineri sunt romani. Tara noastra este pe primul loc in UE

Cei mai multi romani sunt ingineri, unul din cinci absolventi de facultate din Romania a studiat ingineria, tara noastra avand cea mai mare pondere a inginerilor din Uniunea.

Cele mai bune urmariri din istoria filmului (I)

Accelerari spectaculoase, scrasnete de frana, viraje pe doua roti: iata cele mai frumoase momente din cinematografie in care masinile au vorbit.

Cel mai mare DIAMANT din lume a ramas nevandut. Proprietarii au cerut 70 de milioane de dolari

O licitatie organizata miercuri seara la Londra, pentru vinderea celui mai mare diamant din lume, nu a a vut succes. piatra pretioasa de 1/109 carate a ramas nevanduta pentru ca nu s-a atins pretul de rezerva. Pentru bijuterie s-a cerut nu mai putin de 70 ed milioane de dolari, iar cea mai mare oferta a fost de 61 de dolari.

Topul celor mai mari retaileri de bricolaj in 2015: cresteri si de aproape 30% ale business-urilor. Cine domina piata

Dedeman, Arabesque si Praktiker sunt cei mai mari trei jucatori pe piata locala de bricolaj, arata o analiza a wall-street. ro, cele trei companii, alaturi de grupul german Hornbach fiind singurii retaileri din piata care au raportat cresteri chiar si de aproape 30% ale business-ului in cursul anului trecut.

Unul dintre cei mai mari lautari s-a intors in tara: Canta la festivaluri jazz/electro si evita parangheliile din cauza carora a avut numai probleme

Veteranul muzicii de petrecere din Romania si cel care l-a lansat pe Adrian Minune, s-a intors in Romania dupa ce a stat sapte ani in Canada. Dan Armeanca, caci despre el este vorba,.

Sefii de promotie de la Universitatea Constantin Brancusi au fost premiati. Cine sunt cei mai buni studentii si ce aspiratiiau

45 de sefi de promotii de la specializarile si programele de master ale facultatilor din cadrul Universitatii Constantin Brancusi au fos premiati, ieri, in cadrul unei gale, la care au fost prezenti si autoritati locale.

Sefii de promotie de la Universitatea Constantin Brancusi au fost premiati. Cine sunt cei mai buni studenti si ce aspiratiiau

45 de sefi de promotii de la specializarile si programele de master ale facultatilor din cadrul Universitatii Constantin Brancusi au fos premiati, ieri, in cadrul unei gale, la care au fost prezenti si autoritati locale.

Tarile in care femeile au cei mai mari sani naturali: unde se situeaza romancele si unguroaicele in topul busturilor impresionante

Cea mai ampla cercetare in cadrul careia au fost luate in calcul masuratorile bustului pentru un numar de 400. 000 de femei din 108 tari, inclusiv din Romania, Ungaria si Bulgaria, a indicat care sunt posesoarele celor mai mari sani naturali din lume, dar si zonele lumii in care natura nu a fost prea generoasa la acest capitol cu reprezentantele sexului frumos.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )