Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii, ceva mai bogati decat anul trecut.

România Liberă România Liberă,
Romanii, ceva mai bogati decat anul trecut.

Romanii s-au imbogatit, in ultimul an, cu peste 100 de dolari, insa averea medie pe locuitor a ramas inca mult sub nivelul de dinainte de criza. In 2007, bogatia medie pe locuitor era de 17. 570 de dolari, in timp ce in prezent este de 11. 191 de dolari, cu 9,7 procente peste nivelul de anul trecut, potrivit raportului Global Wealth Report 2013, realizat de institutul de cercetare al Credit Suisse, a doua banca elvetiana ca marime. Evaluarea include atat preturile locuintelor, cat si activele . continuă pe România Liberă

Furnizorii de servicii postale au platit anul trecut despagubiri de peste 2,42 milioane lei in urma reclamatiilor clientilor

Furnizorii de servicii postale au platit anul trecut despagubiri in valoare de 2,42 milioane lei pentru un numar de 8161 de reclamatii facute de clienti, se arata in raportul privind piata serviciilor postale facut public marti de Autoritatea de reglementare in comunicatii ANCOM). Raportand traficul general total 523. 299 de trimiteri postale) la numarul de reclamatii, s-a constatat ca in 2012 a existat o reclamatie la 6. 543 de trimiteri postale, o reclamatie intemeiata la 19. 490 de trimiteri postale, o reclamatie neintemeiata la 9. 850 de trimiteri postale si ca, in medie, din trei reclamatii intemeiate, una a fost solutionata prin acordare de despagubiri.

Samsung Galaxy Note 3 Mai mult decat o evolutie, mai mult decat un smartphone [REVIEW]

Galaxy Note 3 este cel mai recent dispozitiv lansat de Samsung din seria phablet-urilor, aduce un numar semnificativ de imbunatatiri, pe langa performanta demna de invidiat. Este cea de-a treia iteratie a segmentului initiat tot de Samsung, cel al smartphone-urilor mai mari decat palma oricarui utilizator, un segment care se lauda cu aproximativ 38 de milioane de dispozitive ale producatorului, vandute pana acum, cu Galaxy Note si Note II. Samsung Galaxy Note 3 este disponibil la pretul de aproximativ 3000 [].

Directorul executiv de la Google: Android este mai sigur decat iPhone

Directorul executiv al Google, Erik Schmidt, a declarat ca sistemul de operare Android este mai sigur decat cel de pe iPhone, iOS 7. Atacurile asupra sistemului Google il contrazic.

Antonescu: Ponta ar fi un candidat redutabil la prezidentiale, dar nu cred ca ar fi mai bun decat mine

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca premierul Victor Ponta ar fi un candidat redutabil la alegerile prezidentiale, dar nu unul mai bun decat el, in timp ce.

Printul Harry ar avea ganduri de insuratoare: Aleasa lui este Cressida Bonas, fata pe care a intalnit-o abia anul trecut

Printul Harry ar fi cu un pas mai aproape de casatorie, dupa ce iubita sa Cressida Bonas a inceput sa se obisnuiasca cu gandul de a se alatura familiei regale, spun surse apropiate acesteia. Cressida Bonas,.

Cota de piata a Postei Romane continua sa scada: traficul postal s-a redus anul trecut cu sub 1%

Numarul trimiterilor postale a atins 523,3 milioane la finele anului 2012, in scadere cu 0,7% fata de 2011, Posta Romana avand o pondere de 74,3% in total, nivel in declin cu 6,5 puncte procentuale fata de anul precedent, a anuntat autoritatea de.

Femeile, mai fericite decat barbatii

Femeile sunt mai fericite in viata decat reprezentantii sexului masculin, potrivit unui nou studiu. Ele sunt mai satisfacute de venituri, cariera si de afectiunea primita in sanul familiei, comparativ cu barbatii.

METEO Saptamana cu temperaturi mai ridicate decat cele normale. Pe 10 octombrie va ploua in toata tara

Pana la sfarsitul acestei saptamani valorile termice sunt in crestere in toata tara, in unele regiuni temperaturile fiind chiar mai ridicate cu doua-trei grade pentru aceasta perioada. Pentru ziua de 10 octombrie, meteorologii au anuntat ploi, dupa care se va produce o racire treptata a vremii.

Dictatura lui Ponta, mai periculoasa decat dictatura lui Basescu.

Eu m-am opus arestarii oricarui om politic si in general arestarilor. Ne tot plimbam cu coruptia in gura, o scoatem afara, o intoarcem inauntru, coruptia vreau sa spun. Daca e o problema, spuneti, mai baieti, care e ala corupt, pe care sa-l impuscam pe stadioane? Eu nu cred in arestarile de vineri seara. Cu siguranta ati uitat aceste declaratii, desi va suna foarte cunoscut formularile. Apartin lui Adrian Nastase si au fost facute intre 2000 si 2004, pe cind actualul condamnat .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )