Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romanii din diaspora au protestat fata de amnistie si gratiere

Adevărul Adevărul,
Romanii din diaspora au protestat fata de amnistie si gratiere

Duminica, 29 ianuarie, au iesit si romanii din diaspora sa protesteze fata de OUG privind amnistia si gratierea. Zeci de oameni s-au adunat pana acum la Bordeaux, Paris si Bruxelles, iar mai multi romani din Londra, Hamburg, Copenhaga si Zurich si-au anuntat participarea la proteste. continuă pe Adevărul

PROTESTE ANTI-GRATIERE: AICI poti vedea HARTA manifestatiilor din tara si din diaspora!

Noi proteste sunt anuntate duminica seara in capitala si in alte 24 de orase din tara: Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Chisinau, Constanta, Craiova, Deva,.

VIDEO O suta de buzoieni au protestat fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codului Penal

Un numar de aproximativ o suta de persoane au iesit in centrul Buzaului, duminica seara, pentru a protesta fata de intentia Guvernului de a adopta cele doua ordonante privind gratierea si modificarea Codului Penal. inarmati cu fluiere, steaguri tricolore si pancarte, putinii buzoieni care au ales sa iasa in strad au precizat ca prin gestul lor se opun propunerii unor legi aberante care sunt in avantajul unor anumite persoane.

Tudor Chirila ia apararea protestatarilor!! Romanii din strada nu vor sa accepte niste ordonante date cu dedicatie

In ultima sa postare pe Facebook, artistul Tudor Chirila abordeaza tema protestelor anti-gratiere. Chirila ia apararea oamenilor din strada prezentand motivele pentru care acestia sunt revoltati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )