Libnet.ro
UNICEF

17:30

Romanii, interdictie pe piata muncii din Elvetia pana in mai 2016

Adevărul Adevărul,
Romanii, interdictie pe piata muncii din Elvetia pana in mai 2016

Consiliul Federal Elvetian a decis, miercuri, sa prelungeasca restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari, pana la 31 mai 2016, potrivit unui comunicat al institutiei. continuă pe Adevărul

Restrictiile pe piata muncii din Elvetia, prelungite pentru romani si bulgari

Restrictiile pentru romani si bulgari pe piata muncii din Elvetia au fost prelungite pana la 31 mai 2016. Masura a fost decisa, miercuri, de Consiliul Federal Elvetian.

IT-ul, El Dorado pentru piata muncii la Iasi. Angajari masive in urmatorii doi ani anuntate de o companie importanta

Domeniul IT ramane gura de oxigen pentru piata muncii din capitala Moldovei. Oficialii uneia dintre cele mai importante companii din domeniu cu sucursala la Iasi anunta ca au drept target 200 de noi angajati in urmatorii doi ani.

Romanii si bulgarii nu sunt doriti in Elvetia! Se prelungesc restrictiile pe piata muncii

Consiliul Federal Elvetian a decis, miercuri, sa prelungeasca restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari, pana la 31 mai 2016, potrivit unui comunicat al institutiei, informeaza.

Elvetia prelungeste restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari, pana la 31 mai 2016

Consiliul Federal Elvetian a decis, miercuri, sa prelungeasca restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari, pana la 31 mai 2016. Consiliul Federal a decis sa prelungeasca cu doi ani restrictiile.

Elvetia prelungeste restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari, pana la 31 mai 2016

Consiliul Federal Elvetian a decis, miercuri, sa prelungeasca restrictiile pe piata muncii pentru romani si bulgari, pana la 31 mai 2016, potrivit unui comunicat al institutiei, transmite Mediafax.

Nationala de fotbal a Romaniei, reunita la Mogosoaia/Surprizele lui Piturca pentru turneul de pregatire din Elvetia

Lotul echipei nationale s-a reunit la Mogosoaia, pentru turneul de pregatire din Elvetia, unde selectionata antrenata de Victor Piturca va disputa doua partide amicale, cu Albania si Algeria. Tricolorii vor juca pe 31 mai contra Albaniei ora 20. 00), iar pe 4 iunie impotriva Algeriei 21. 30), echipa calificata la turneul final mondial din Brazilia.

Mostenitorii lui Rahmaninov, presati de Rusia sa-i vanda vila muzicianului din Elvetia

Rusia vrea sa finalizeze procedura de achizitionare a vilei din Elvetia in care a locuit compozitorul rus Serghei Rahmaninov, pentru suma de 14 milioane de euro, insa aceasta procedura este intarziata de mostenitorii muzicianului, a anuntat miercuri cotidianul Izvestia, citat de AFP, conform Mediafax.

Ca sa nu plece din tara, cei mai buni studenti vor fi platiti de Guvern

Ca sa nu plece din tara, cei mai buni studenti vor fi platiti de Guvern. Vor primi peste 600 de euro pe luna. in schimb, tinerii trebuie sa propuna proiecte care vor revolutiona Romania. Pentru munca lor,.

Obama va propune retragerea fortelor americane din Afganistan pana la sfarsitul lui 2016

Barack Obama urmeaza sa propuna marti reducerea la 9. 800 a numarului militarilor americani in Afganistan, la inceputul lui 2015, inaintea retragerii lor complete pana la sfarsitul lui 2016, a anuntat un.

UPDATE. SUA vor retragerea fortelor americane din Afganistan pana la sfarsitul lui 2016

Statele Unite ale Americii vor sa tretarga trupele din Afhanistan. Barack Obama urmeaza sa propuna marti reducerea la 9. 800 a numarului militarilor americani in Afganistan, la inceputul lui 2015, inaintea retragerii lor complete pana la sfarsitul lui 2016, a anuntat un oficial de rang inalt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )