Libnet.ro
UNICEF

15:30

Romanii ar putea scoate din buzunar mai multi bani, pentru noi taxe

Antena3 Antena3,
Romanii ar putea scoate din buzunar mai multi bani, pentru noi taxe

Consumatorii romani de energie vor fi cei care vor suporta din buzunarele proprii ajutoarele de stat pe care le promite Guvernul pentru realizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda, a declarat, marti, Lavinia. continuă pe Antena3

Sase ambulante chemate la o scoala din Bucuresti. Mai multi elevi au acuzat probleme respiratorii

Sase ambulante SMURD s-au deplasat, marti, la Scoala 99 din str. Huedin nr. 13 pentru a evalua cinci elevi cu varste de 12-13 ani care au acuzat probleme respiratorii, a anuntat Daniel Vasile, purtator de.

Perchezitii de amploare la Vama Stamora Moravita. Mai multi politisti de frontiera, acuzati de favorizarea infractorului

Vama Stamora Moravita este blocata, merti dimineata. Procurorii au descins la punctul de trecere a frontierei dupa ce au avut informatii ca politistii au lasat mai multe persoane ca ar fi lasat sa iasa din tara, desi nu aveau acest drept.

Explozie in Turcia, intr-o zona locuita de kurzi. Un mort si mai multi raniti

Cel putin o persoana a fost ucisa si mai multe au fost ranite intr-o explozie produsa luni in orasul Silopi, sud-estul Turciei, cu populatie majoritar kurda.

Surse: Jean Claude Juncker si-a pus in cap mai multi lideri europeni. Presedintele Comisiei Europene intentioneaza sa participe la un forum economic din Rusia

Vizita controversata a presedintelui Comisiei Europene in Rusia. Jean Claude Juncker doreste sa participe luna viitoare la Forumul Economic din Sankt Petersburg, dar intentia lui se loveste de opozitia.

Cea mai calda zi din luna mai: in unele zone vor fi chiar si 32 de grade (VIDEO)

Dupa ce am tremurat de frig aproape toata primavara, apropierea verii incepe sa se simta in sfarsit. Luni se anunta a fi cea mai calda zi din luna mai in sudul tarii. Vor fi 32 de.

Extragerea LOTO din 29 mai. Care sunt numerele castigatoare

Duminica, 29 mai 2016, au avut loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce joi Loteria Romana a acodat peste 8. 860 de castiguri in valoare totala de 500. 941,64 lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )