Libnet.ro
UNICEF

00:07

Romanii au talent: Cine sunt cei 15 finalisti ai show-ului de la Pro TV

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent: Cine sunt cei 15 finalisti ai show-ului de la Pro TV

Finala Romanii au talent: Dupa cinci gale live desfasurate intr-un decor asemanator versiunilor din Marea Britanie si Statele Unite ale Americii, au fost alesi cei 15 finalisti ai show-ului de la Pro TV, care intra in lupta pentru titlul de cel mai talentat roman si pentru marele premiu, in valoare de 120. 000 de euro. continuă pe Adevărul

Romanii au talent, semifinala cinci: cine sunt ultimii 12 concurenti care lupta pentru un loc in marea finala

Romanii au talent. Emotiile sunt din ce in ce mai mari pentru ultimii 12 semifinalisti de la Romanii au talent. Vineri seara, 5 iunie, de la ora 20. 30, la Pro TV, acestia isi vor prezenta momentele pline de originalitate si creativitate si vor incerca sa cucearca atat publicul, cat si juriul, care ii va trimite pe trei dintre ei in marea finala.

Sinteza zilei. Cine sunt eroii luptei impotriva coruptiei

Mihai Gadea a aratat, miercuri, la Sinteza zilei, cine sunt adevaratii eroi ai luptei impotriva coruptiei. Totodata, jurnalistul a aratat cine sunt magistratii care au avut curajul sa ancheteze mafia si cine.

ROMANII AU TALENT 2015, ultima semifinala: Cine sunt ultimii trei concurenti care au ajuns in finala

Bogdan Dumitrascu, trupa Kid A si dansatoarea Eva sunt ultimii trei concurenti care au ajuns in finala emisiunii Romanii au talent dupa cea de-a treia semifinala.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )