Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii au talent, ultima semifinala: cine sunt cei 12 concurenti care lupta pentru locurile in finala FOTO

Adevărul Adevărul,
Romanii au talent, ultima semifinala: cine sunt cei 12 concurenti care lupta pentru locurile in finala FOTO

Vineri, de la 20:30, ultimii 12 semifinalisti ai celui de-al saselea sezon Romanii au talent ii vor surprinde pe telespectatori cu momente originale, pline de emotie si energie si vor crea un show formidabil. continuă pe Adevărul

Dezbatere pentru Primaria Municipiului Bucuresti. Cine sunt sustinatorii candidatilor

Gabriela Firea, Nicusor Dan, Catalin Predoiu si Daniel Barbu sunt invitatii lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei, o dezbatere fara menajamente cu cei mai importanti candidati pentru fotoliul de.

O noua transa pe pomeni de la UE incepe sa se distribuie la Galati cu doar cateva zile inainte de alegerile locale. Cine sunt cei care vor primi ajutoarele in alimente

Cei peste 20. 000 de locuitori ai Galatiului care vor beneficia de aceste ajutoare vor primi pachete duble, dupa ce anul trecut distributia a fost blocata din cauza unor probleme administrative.

FOTO: Cine sunt castigatorii Festivalului de Film de la CANNES 2016

Editia din 2016 a Festivalului de Film de la Cannes se incheie, duminica, cu gala care incepe la ora 20. 00, cand vor fi anuntati si mari castigatori. in cursa pentru castigarea unor trofee au ramas si patru productii romanesti, trei lungmetraje - Sieranevada, de Cristi Puiu, Bacalaureat, de Cristian Mungiu, Caini, de Bogdan Mirica - si scurtmetrajul :15 p. m. sfarsitul lumii, de Catalin Rotaru si Gabi Virginia Sarga, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )