Libnet.ro
UNICEF

11:45

Romanul care a castigat cei mai multi bani din Olimpiada

România Liberă România Liberă,
Romanul care a castigat cei mai multi bani din Olimpiada

Burmambet Merdin, nascut in comuna 23 August din judetul Constanta, este managerul unui hotel cu 137 de camere din Rio de Janeiro, inchiriat integral, pe durata Jocurilor Olimpice, de catre jurnalistii postului de televiziune german ZDF care transmit acest eveniment. continuă pe România Liberă

FOTO. Care sunt cele mai inutile PASAPOARTE din lume si care este cel mai PUTERNIC

Un top realizat de jurnalistii britanici prezinta o lista a celor mai inutile pasapoarte din lume, din punctul de vedere al numarului de tari in care poti calatori fara a avea nevoie de viza.

Bataie la inmormantare: Preot, la un pas sa fie linsat de mai multi sateni, furiosi ca nu au gasit un loc de veci pentru o ruda (VIDEO)

Paruiala in toata regula la inmormantare. Protagonisti au fost preotul paroh dintr-o localitate si mai multi sateni furiosi ca nu gasisera un loc de veci unde sa isi ingroape o .

Autoritatile austriece intorc din drum de patru ori mai multi migranti la frontiera italiana

Granicierii austrieci au anuntat ca de patru ori mai multi migranti sunt intorsi din drum la punctul de trecere al frontierei italiene de la Brenner, ca urmare a implementarii unor controale suplimentare, fata de datele inregistrate la finele lunii.

Dronele si viitorul constructiilor: cinci moduri in care vor fi schimbate radical santierele din intreaga lume

Tot mai multi constructori au inceput sa apeleze la tehnologiile viitorului pentru gestiona mai usor activitatea de pe marile santiere din intreaga lume, iar evolutia dronelor vine ca un raspuns imediat la cererea crescuta pe piata de profil, inclusiv.

E oficial! Traim in cea mai proasta perioada din istorie: de ce e 2016 cel mai groaznic an

Desi abia a trecut de jumatate, 2016 a fost un an tulburator pentru omenire, scrie playtech. roPe buna dreptate, tot mai multi utilizatori ai retelelor sociale isi pun urmatoarea intrebare: Este 2016 cel mai.

Orasul cu cele mai ieftine locuinte din Romania

Cele mai ieftine apartamente din tara sunt in Resita. Somajul sau salariile mici sunt cauza pentru care preturile raman scazute. De exemplu, o garsoniera ajunge la 10. 000 de euro. Pretul.

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 4 - Irina Camelia Begu, cea mai buna clasare din cariera - pozitia 23

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 4, cu 5386 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din cariera: pozitia 23, cu 1865 de puncte. Romania are patru sportive in TOP 100 WTA.

Semnalul tras de un nutritionist celebru: Mancarea ucide mai multi oameni decat alcoolul si fumatul

Profesorul Nicolae Hancu, un nutritionist care nu are viziuni extreme, subliniaza ca alimentatia si somnul sunt doua elemente-cheie pentru sanatatea noastra, iar cand afli ca alimentatia ucide.

Mai multi refugiati, in taberele de pe insulele grecesti, dupa lovitura de stat esuata din Turcia

Numarul migrantilor si refugiatilor din taberele de pe insulele grecesti din Marea Egee, infiintate ca urmare a acordului dintre Ankara si Uniunea Europeana, este in crestere, dupa lovitura de stat esuata din Turcia, care a avut loc la jumatatea lunii iulie.

Proiect de lege: Persoanele care refuza doua oferte consecutive de munca ar putea ramane fara ajutor de somaj

Alesii vor ca somerii sa nu mai primeasca bani din partea statului, in cazul in care vor refuza doua oferte consecutive de munca. Totodata, romanilor care nu vor participa, dupa o luna de stat acasa, la cursurile organizate de Ministerul Muncii pentru a se reangaja, li se va taia somajul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )