Libnet.ro
UNICEF

01:06

Romanul care si-a ucis fiul si sotia in SUA a fost arestat pentru 29 de zile

B1 B1,
Romanul care si-a ucis fiul si sotia in SUA a fost arestat pentru 29 de zile

Romanul care si-a ucis sotia si fiul cel mare in Statele Unite a fost arestat pentru 29 de zile. Camil Matase este acuzat de omor calificat si deosebit de grav, mama sa fiind cea care l-a denuntat la politie. continuă pe B1

Romanul care si-a ucis sotia in SUA o suspecta de prostitutie

Romanul cu cetatenie americana care si-a ucis sotia si fiul in SUAsi-a recunoscut faptele in fata anchetatorilor. Acesta a marturisit ca si-a ucis sotia, in noaptea de 10 spre 11 noiembrie, in.

Romanul acuzat ca si-a ucis sotia si fiul in SUA spune ca-si suspecta consoarta de prostitutie

Camil Matase, barbatul acuzat ca si-ar fi ucis sotia si unul dintre fii intr-un oras din Statele Unite ale Americii, ar fi recurs la acest gest dupa ce a inceput sa aiba suspiciuni ca aceasta ar fi intrat intr-un anturaj cu persoane care se ocupau de trafic de droguri si proxenetism.

Detalii SOCANTE din cazul romanului care si-a ucis sotia si fiul

Romanul acuzat ca si-a ucis sotia si un fiu in Texas poate fi extradat in Statele Unite doar daca i se garanteaza ca va ramane in viata, atrage atentia un ONG care lupta pentru drepturile omului.

VIDEO. Un roman, suspectat ca si-a ucis familia in SUA, a fost arestat in tara.

Un roman, suspectat ca si-a ucis familia in SUA, a fost arestat preventiv in tara, informeaza Mediafax. Procurorii Parchetului general au cerut instantei arestarea lui Matase dupa ce acesta a fost retinut pentru 24 de ore. Potrivit referatului cu propunerea de arestare preventiva, mama lui Camil Matase a sesizat, luni, Parchetul de pe langa Tribunalul Brasov, cu privire la faptul ca fiul sau, care locuieste in SUA, a revenit in tara in perioada 14-15 noiembrie. El i-ar fi povestit mamei sale .

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )