Libnet.ro
UNICEF

09:00

Romexpo si-a schimbat directorul general: in locul Marianei Suciu vine Catalin Trifu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Romexpo si-a schimbat directorul general: in locul Marianei Suciu vine Catalin Trifu

Noul director al complexului expozitional Romexpo din Bucuresti este Catalin Trifu, care a ocupat anterior mai multe pozitii de conducere in cadrul firmei, acesta inlocuind-o in functie pe Mariana Suciu. continuă pe Wall-Street Ro

Directorul General RADEF, trimis in judecata pentru luare de mita

Directorul General al Regiei Autonome de Distributie si Exploatare a Filmelor RomaniaFilm RADEF Romania Film), Marius Cristian Iurascu, a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA pentru mai multe infractiuni, printre care si luare de mita, informeaza un comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie.

Ministrul Cotovelea vrea sa-l demita pe directorul general al Postei Romane, Ion Smeeianu

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a declarat marti ca intentioneaza sa-l demita pe directorul general al Postei Romane, Ion Smeeianu, demersul fiind in pregatire. Nu ni se pare .

Ministerul Comunicatiilor: Ion Smeeianu, directorul general al Postei, a onorat plata sumei de 60.000 de euro catre fostul director executiv juridic al companiei, Rosita Alexe, contrar recomandarilor ministerului

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a informat miercuri ca plata salariilor compensatorii catre Rosita Alexe, fostul director executiv juridic al Postei Romane a fost efectuata prin decizia directorului general al companiei, Ion Smeeianu. Precizam faptul ca MSI, prin reprezentantul sau in Adunarea Generala a Actionarilor AGA), recomandase anterior acestui moment sa nu se efectueze nicio plata compensatorie, insa, domnul Smeeianu, a ales sa onoreze plata sumei de aproximativ 60. 000 de euro catre fosta sa colega, se arata in comunicatul MSI.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2064 seconds )