Libnet.ro
UNICEF

05:00

Romica Jurca: Soarele nu a mai aparut in Bucuresti din cauza unei inversiuni termice

B1 B1,
Romica Jurca: Soarele nu a mai aparut in Bucuresti din cauza unei inversiuni termice

Soarele nu a mai aparut in Bucuresti, dar si in celelalte orase din sudul si estul Romaniei de o luna din cauza unei inversiuni termice, explica meteorologul Romica Jurca, pe blogul The Guide al. continuă pe B1

Meteorolog: Soarele nu a mai aparut in Bucuresti din cauza unei inversiuni termice

Soarele nu a mai aparut in Bucuresti, dar si in celelalte orase din sudul si estul Romaniei de o luna din cauza unei inversiuni termice, sustine jurnalistul Mihai Jurca pe blogul sau personal, citandu-l pe.

BULGARIA: Situatie de urgenta in mai multe orase din cauza inundatiilor

Autoritatile de la Sofia au decretat, miercuri, situatie de urgenta in orasele Saedinenie si Pestera, din sudul tarii, din cauza inundatiilor provocate de precipitatiile abundente.

Bulgaria: Situatie de urgenta in mai multe orase din cauza inundatiilor

Autoritatile bulgare au declarat, miercuri, situatie de urgenta in orasele Saedinenie si Pestera, din sudul tarii, din cauza inundatiilor provocate de precipitatiile abundente, relateaza Novinite. Mai.

Vivo X5 Max, cel mai subtire telefon din lume, a fost lansat oficial

Compania chinezeasca a lansat oficial Vivo X5 Max, cel mai subtire smartphone din lume, acesta urmand sa apara in magazine in data de 22 decembrie. Gionee Elife S5. 1 a fost detronat de Oppo R5, iar acum este randul acestuia sa fie detronat la randul sau de catre Vivo X5 Max, smartphone-ul care detine acum titlul de cel mai subtire telefon din lume. Telefonul producatorului chinezesc a aparut foarte des in ultimul timp in diverse poze pe internet tocmai din cauza [].

FOTO. Bucuresti: Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de curs. Ei cer demiterea rectorului

Mai multi studenti ai Facultatii de Limbi Straine au intrat,miercuri, in greva japoneza, din cauza frigului din salile de clasa, arata un comunicat al Societatii Studentilor Universitatii Bucuresti SSUB), remis redactiei. Tinerii acuza conducerea institutiei ca nu investeste in renovarea cladirii.

Mai multe tronsoane de drum, inchise, miercuri seara, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu sunt inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, insa nu exista localitati izolate, relateaza Mediafax.

Giurgiu: Mai multe tronsoane de drum, inchise circulatiei, din cauza inundatiilor

Mai multe tronsoane de drum din judetul Giurgiu au fost inchise circulatiei, miercuri seara, din cauza inundatiilor, informeaza Mediafax. Nu exista insa localitati izolate intrucat in zonele afectate.

Bilant OMS: 6.388 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola, de la declansarea epidemiei

388 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola, dintr-un total de 17. 942 de cazuri de infectare inregistrate la data de 7 decembrie, potrivit celui mai recent bilant anuntat de Organizatia Mondiala a.

Situatie de urgenta in mai multe orase din Bulgaria, din cauza inundatiilor

Autoritatile bulgare au decretat miercuri situatie de urgenta in orasele Saedinenie si Pestera, din sudul tarii, din cauza inundatiilor provocate de precipitatiile abundente, relateaza site-ul Novinite. com, citand postul de televiziune bTV.

Ministrul de Finante, Ioana Petrescu: Nu am timp nici sa DORM din cauza bugetului

Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, spune ca nu are timp nici sa doarma din cauza bugetului, iar la negocierile cu FMI s-a stat acolo si sambata, si duminica, si noptile. Nu am timp nici sa dorm din cauza b.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )