Libnet.ro
UNICEF

17:15

Ronnie OSullivan obtine titlul la Openul Galez. Sapte frame-uri la rand obtinute in fata lui Neil Robertson

Online Sport Online Sport,
Ronnie OSullivan obtine titlul la Openul Galez. Sapte frame-uri la rand obtinute in fata lui Neil Robertson

A jucat fabulos intreaga saptamana si nu a cedat decat sase frame-uri pana in finala, iar in finala cu Neil Robertson a revenit fabulos de la 2-5 si a castigat cu 9-5, castigand ultimul joc al primei sesiuni si toate frame-urile sesiunii secunde. continuă pe Online Sport

Ronnie OSullivan cucereste titlul la Openul Galez. Sapte frame-uri la rand obtinute in fata lui Neil Robertson

A jucat fabulos intreaga saptamana si nu a cedat decat sase frame-uri pana in finala, iar in finala cu Neil Robertson a revenit fabulos de la 2-5 si a castigat cu 9-5, castigand ultimul joc al primei sesiuni si toate frame-urile sesiunii secunde.

Openul Galez: Ronnie OSullivan in dificultate in finala cu Neil Robertson

A jucat fabulos intreaga saptamana si nu a cedat decat sase frame-uri pana in finala, insa pentru Ronnie OSullivan disputa cu australianul Neil Robertson este de departe cea mai dificila din acest an.

Clasicul Ronnie OSullvian-Mark Selby revine in sferturi la Openul Galez

Pentru a doua oara in acest an jucatorii Ronnie OSullivan si Mark Selby se vor infrunta in sferturile unui turneu important.

Ronnie OSullivan si Neil Robertson in finala Openului Galez

Englezul Ronnie OSullivan si australianul Neil Robertson vor disputa, duminica, ultimul act al Openului Galez la snooker.

Ding Junhui reuseste break-ul maxim la Openul Galez

Jucatorul chinez Ding Junhui a reusit, vineri, break-ul maxim de 147 de puncte in sfertul de finala disputat contra australianului Neil Robertson la Openul Galez.

EXCLUSIV Ronnie OSullivan revine in Romania la inceputul lunii aprilie pentru un patrulater de vis cu Stephen Hendry, Steve Davis si Jimmy White

Dupa cele doua meciuri demonstrative sustinute in noiembrie la Bucuresti in compania campionului mondial Stuart Bingham, indragitul si talentatul Ronnie OSullivan revine in Romania la inceputul lunii aprilie pentru alte doua reprezentatii de gala.

EXCLUSIV Ronnie OSullivan revine in Romania la inceputul lunii aprilie

Dupa cele doua meciuri demonstrative sustinute in noiembrie la Bucuresti in compania campionului mondial Stuart Bingham, indragitul si talentatul Ronnie OSullivan revine in Romania.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )