Libnet.ro
UNICEF

08:45

Rooney, devastat de eliminarea Angliei la Cupa Mondiala

Online Sport Online Sport,
Rooney, devastat de eliminarea Angliei la Cupa Mondiala

Wayne Rooney, cel mai bine platit jucator prezent la Cupa Mondiala, se numara printre primii care trebuie sa-si faca bagajele si sa plece acasa. continuă pe Online Sport

Selectionerul Spaniei, dupa eliminarea de la Cupa Mondiala: Este o zi trista pentru noi toti

Selectionerul Spaniei, Vicente Del Bosque, nu si-a ascuns dezamagirea dupa eliminarea prematura a Spaniei de la Cupa Mondiala, dar a recunoscut ca echipa sa a fost inferioara atat Olandei, cat si nationalei.

SLIDE Cele mai tari glume pe seama eliminarii Spaniei de la Cupa Mondiala

Eliminarea prematura a Spaniei dupa doar doua meciuri la Cupa Mondiala din Brazilia a generat o imensa tristete si dezamagire in randul fanilor iberici, dar a starnit si un urias val de glume pe seama campioanei mondiala. Va prezentam in continuare cateva dintre acestea culese de pe retelele de socializare.

Surpriza la Cupa Mondiala: Spania, eliminata dupa 0-2 cu Chile!

Selectionata Spaniei a fost eliminata de la Cupa Mondiala dupa ce a pierdut si al doilea meci din faza grupelor, in fata nationalei Chile, cu scorul de 0-2. Spania a doborat recordul negativ pentru cel mai prost debut al unei campioane en titre la Cupa Mondiala.

Spania paraseste Cupa Mondiala cu Australia de brat

Campioana mondiala Spania a fost eliminata miercuri seara de la Cupa Mondiala 2014, dupa o infrangere cu 2-0 in fata revelatiei Chile. Spania a avut trei ocazii mari si a ratat tot, Chile a dat doua goluri din doua ocazii cu largul suport al ibericilor. De exemplu, la primul gol, chilienii au plecat cu pase de la mijlocul terenului, iar jumatate de echipa spaniola inclusiv Casillas) nu a reusit sa atinga mingea pana la gol. Spania isi termina seria de trofee cu trei la rand: EURO 2008 si 2012, alaturi de Cupa Mondiala 2010. Victoria celor din Chile a rezolvat dintr-un foc Grupa B, cu Olanda si Chile calificate, iar Spania si Australia eliminate. Situatia actualizata a grupelor este aici.

Meciul zilei la Cupa Mondiala: Germania - Ghana, reeditarea duelului dintre fratii Boateng

Fratii Jerome si Kevin-Prince Boateng vor fi din nou adversari la Cupa Mondiala, dupa ce, in urma cu patru ani, s-au aflat de asemenea fata in fata in meciul dintre Germania si Ghana. in 2010, Germania a.

Didier Deschamps: Franta nu este favorita la Cupa Mondiala

Nationala Frantei a impresionat in primele doua meciuri de la Cupa Mondiala din Brazilia, obtinand punctaj maxim si marcand opt goluri, dar antrenorul Didier Deschamps considera ca echipa sa nu se numara.

Croatia castiga cu 4-0 si elimina Camerunul de la Cupa Mondiala

Croatia a marcat pentru prima oara patru goluri in istoria participarilor sale la Cupa Mondiala si continua sa spere la calificarea in optimile de finala, dupa ce a invins cu 4-0 nationala Camerunului,.

Spania, eliminata de la Cupa Mondiala. Chile si Olanda, primele echipe calificate in optimile de finala

Pentru a doua oara la rand si pentru a treia oara in ultimele patru editii, detinatoarea titlului paraseste Cupa Mondiala dupa faza grupelor. Spania a pierdut si al doilea meci din grupa B, 0-2 cu Chile,.

Echipa ideala a primei etape din faza grupelor la Cupa Mondiala

Odata cu meciul dintre Rusia si Coreea de Sud s-a incheiat prima etapa din faza grupelor la Cupa Mondiala din Brazilia, astfel ca este momentul sa aruncam o scurta privire in urma si sa vedem care este.

Cupa Mondiala: Argentina Iran 1-0, in Grupa F

Argentina a invins reprezentativa Iran cu 1-0 intr-un meci din etapa a doua a Grupei F de la Cupa Mondiala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )