Libnet.ro
UNICEF

07:30

ROSIA MONTANA. Proteste si la Alba Iulia, Campeni si Iasi.

România Liberă România Liberă,
ROSIA MONTANA. Proteste si la Alba Iulia, Campeni si Iasi.

Cateva sute de persoane care se opun proiectului minier de la Rosia Montana au protestat, duminica seara, si la Alba Iulia, Campeni si Iasi, relateaza Mediafax. La Alba Iulia, aproximativ 100 de persoane s-au adunat, duminica seara, in Cartierul Cetate din municipiu si au pornit pe jos intr-un mars pe mai multe strazi, scandand Uniti salvam Rosia Montana sau Romania, trezeste-te!. Oamenii, care si-au dat intalnire pe retelele de socializare, au purtat steaguri tricolore si pancarte cu . continuă pe România Liberă

FOTO Fost parlamentar PDL, huiduit si alungat de la un miting de protest impotriva proiectului Rosia Montana

Fostul deputat PDL Corneliu Olar a fost huiduit si alungat de la mitingul organizat duminica in orasul Cimpeni impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Sutele de manifestanti i-au reclamat intentiile de confiscare politica a protestului.

FOTO Fostul deputat PDL Corneliu Olar, huiduit si alungat de la un miting de protest impotriva proiectului Rosia Montana

Fostul deputat PDL Corneliu Olar a fost huiduit si alungat de la mitingul organizat duminica in orasul Cimpeni impotriva proiectului minier de la Rosia Montana. Sutele de manifestanti i-au reclamat intentiile de confiscare politica a protestului.

FOTO Fost parlamentar PDL, huiduit si alungat de la un miting de protest fata de proiectul Rosia Montana

Fostul deputat PDL Corneliu Olar a fost huiduit si alungat de la mitingul organizat duminica in orasul Cimpeni fata de proiectul minier de la Rosia Montana. Sutele de manifestanti i-au reclamat intentiile de confiscare politica a protestului.

FOTO Aurul masivului Cetate din Rosia Montana, fascinant pentru cercetatorii straini si romani

Studii pentru exploatarea integrala a bogatiilor ascunse in adancurile masivului Cetate din Rosia Montana, din Muntii Apuseni, au aparut inca din secolul al XVIII-lea. inca de atunci,specialisti straini si romani au propus solutii pentru scoaterea aurului la suprafata.

FOTO VIDEO Cum au fost primiti parlamentarii din comisia speciala pentru Rosia Montana de motii din Cimpeni

Aproximativ 800 de persoane au protestat miercuri la Cimpeni impotriva proiectului Rosia Montana. Oamenii au blocat poarta de acces in incinta restaurantului in care a avut loc intalnirea dintre membrii comisiei parlamentari si reprezentantiilor. Jandarmii au reusit cu greu sa ii opreasca pe protestatari sa nu intre in restaurant.

Noi proteste impotriva proiectului Rosia Montana si in orasele din tara: 2.000 de oameni au iesit in strada la Cluj

Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist se desfasoara duminica seara si in alte orase ale tarii. Circa 2. 000 de clujeni protesteaza impotriva proiectului de la Rosia Montana. Eis-au adunat in centrul orasului si au aruncat cu rosii intr-un panou cu poza ministrul Culturii, Daniel Barbu, potrivit Stiri de Cluj. Si la Oradea, localnicii au iesit in strada pentru a cincea duminica consecutiv, intr-un mars de protest anti-cianuri si gaze de sist.

Noi proteste impotriva proiectului Rosia Montana si in orasele din tara: 4.000 de oameni au iesit in strada la Cluj

Proteste impotriva proiectului de la Rosia Montana si a exploatarii gazelor de sist se desfasoara duminica seara si in alte orase ale tarii. Circa 4. 000 de clujeni protesteaza impotriva proiectului de la Rosia Montana. Eis-au adunat in centrul orasului si au aruncat cu rosii intr-un panou cu poza ministrul Culturii, Daniel Barbu, potrivit Stiri de Cluj. Si la Oradea, localnicii au iesit in strada pentru a cincea duminica consecutiv, intr-un mars de protest anti-cianuri si gaze de sist.

ROSIA MONTANA. Manifestantii anunta un nou protest de amploare in Bucuresti.

250 de oameni s-au adunat in zona statiei de metrou Titan, de unde vor porni in mars spre Piata Universitatii, in semn de protest fata de exploatarea de la Rosia Montana, informeaza Hotnews. ro. Astfel, un anunt postat pe pagina de Facebook Uniti Salvam! arata ca zona metroului Titan este punctul de intalnire al protestatarilor. Oamenii vor pleca spre Piata Universitatii in jurul orei 18. Aceasta este a patra saptamana de proteste fata de proiectul de exploatare de la Rosia Montana.

O noua zi de mobilizare duminica, pentru interzicerea proiectului minier de la Rosia Montana. Ponta, Sova, Plumb, Barb si Dutu - asumati-va raspunderea si demisionati. Vrem sa fiti si anchetati

Protestatarii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta o noua zi de proteste duminica, de data aceasta pe un traseu care porneste din Titan, la ora 18. 00, pentru a ajunge in Piata Universitatii.

O noua zi de mobilizare duminica, pentru interzicerea proiectului minier de la Rosia Montana. Ponta, Sova, Plumb, Barbu si Dutu - asumati-va raspunderea si demisionati. Vrem sa fiti si anchetati

Protestatarii impotriva proiectului minier de la Rosia Montana anunta o noua zi de proteste duminica, de data aceasta pe un traseu care porneste din Titan, la ora 18. 00, pentru a ajunge in Piata Universitatii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )